Η Καλομοίρα μίλησε για τις πλαστικές, τα κιλά και την απιστία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Καλομοίρα μίλησε για τις πλαστικές, τα κιλά και την απιστία

Η Καλομοίρα μίλησε για το γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη, την απιστία, τις αισθητικές επεμβάσεις και την κατάθλιψη που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η κομψή εμφάνιση στη βάπτιση της κόρης της Maria Menounos.

Καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος και της εκπομπής «Τετ-α-τετ» ήταν πριν λίγα 24ωρα η Καλομοίρα η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά της, τη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, τα παιδιά τους, τις δύσκολες εγκυμοσύνες αλλά και τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας-Αμερικής καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Rolling».

H Καλομοίρα και ο σύζυγός της, έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να αποτελούν την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους.

Η Καλομοίρα «παραδίδει» μαθήματα ευγνωμοσύνης καταφέρνοντας να ισορροπήσει τα όνειρά της

Καλομοίρα: «Είναι ωραίο να μοιράζεσαι δυσκολίες σου γιατί ο κόσμος ταυτίζεται»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε σε ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος για το πώς καταφέρνει να είναι πάντα πομπός θετικότητας εξηγώντας:

«Είμαι κανονικός άνθρωπος που έχω όλα τα αισθήματα. Έχω και μαύρα αισθήματα και ροζ, αλλά γενικά έχω μάθει στη ζωή μου ότι όταν ξυπνάς και ξεκινάει η μέρα σου, δεν θα είναι όλα τέλεια, εσύ αποφασίζεις πώς θα τα αντιμετωπίσεις. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι δυσκολίες σου γιατί ο κόσμος ταυτίζεται».

https://www.instagram.com/p/C6TU1QroofF/

Για τη σχέση ζωής με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη η Καλομοίρα ομολόγησε πως αποτελεί από κοινού προσπάθεια εξηγώντας:

«Η ημέρα του γάμου μας ήταν πολύ ωραία. Έγινε στο Long Island. Θα ήθελα να κάνω και γάμο στην Ελλάδα αλλά είναι δύσκολο γιατί έχουμε πολλούς συγγενείς στην Αμερική και δεν θα ήταν εύκολο. Κάναμε τη βάπτιση της Αναστασίας εδώ. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από το 2006. Για τη σχέση προσπαθούμε και οι δυο. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας προσπαθεί περισσότερο από τον άλλον, αλλά πάντα το βρίσκουμε».

Η pop star έδωσε τη δική της συμβουλή προς τις γυναίκες λέγοντας on camera: «Η συμβουλή μου προς τις γυναίκες είναι να προσέχουν που λένε τι όταν έχουν ένα πρόβλημα με τον σύντροφό τους. Μην πηγαίνετε σε φίλες σας που δεν έχουν αγόρια για να ζητήσετε συμβουλές, είναι το μεγαλύτερο λάθος. Εγώ προσέχω σε ποιον μιλάω. Εγώ όταν συμβαίνει κάτι το λέω στην αδελφή μου που αγαπάει τον Γιώργο και ένα ακόμη πρόσωπο είναι η πεθερά που την αγαπώ. Για εμένα αυτό είναι το μυστικό».

https://www.instagram.com/p/CxVD0Qmo5n-/

H καλλιτέχνης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο πώς θα αντιδρούσε αν διαπίστωνε ότι ο σύζυγός της την απατά.

«Να πάει με άλλη; Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία, γιατί έχουμε τρία παιδιά και θα το έκανα. Αλλά αν ήταν κάτι που θα γινόταν συνέχεια, θα χώριζα. Ακόμα και εκεί όμως, θα περίμενα να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Ο Γιώργος δεν θα το δεχόταν με τίποτα για εμένα, θα είχαμε χωρίσει».

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που βίωσε όταν ήταν έγκυος τονίζοντας: «Ήταν περίεργο γιατί εμένα μου έτυχε όταν ήμουν έγκυος και όχι μετά. Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες ειδικά στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Όταν γέννησα μου έφυγε αυτό, με πείραξε όμως που ένιωσα έτσι. Αλλάζει το σώμα, είχα βάλει παρά πολλά κιλά, δεν με αναγνώριζα. Ο Γιώργος είχε τρομάξει με όλο αυτό αλλά ήταν δίπλα μου όσο μπορούσε. Ήταν και αυτός μικρός και δεν γνώριζε».

Η Καλομοίρα κάνει οικογενειακές διακοπές στη Florida και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας

H αποστομωτική απάντηση της Καλομοίρας στις πλαστικές που της χρεώνουν

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα στα social media έσπευσε να απαντήσει η Καλομοίρα τονίζοντας πως δεν έχει ανάγκη να απολογηθεί σε κανέναν.

«Όταν κάποιος μου κάνει κριτική, εγώ το ακούω. Όταν όμως η κριτική γίνεται με άσχημο τρόπο, τότε νιώθω άσχημα για τον άλλο, γιατί στην πραγματικότητα μιλάει άσχημα για τον εαυτό του και όχι για μένα. Δεν έχω κάνει πλαστικές, έχω κάνει botox και υαλουρονικό στα χείλη. Αν κάνω κάτι το κάνω επειδή μου αρέσει και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν», δήλωσε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/C5dVT6Du8op/

«Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις, τα θεωρώ τόσο αστεία τα σχόλια. Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν. Αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο, και που θα πάρει σχόλια η κόρη μου τέτοια αν ποτέ κάνει social media. Έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα, είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω», είχε επισημάνει πριν λίγο καιρό η Καλομοίρα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

H τραγουδίστρια είχε ομολογήσει πως τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσαν ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά της για το bullying και την αντιμετώπισή του. Όπως η ίδια παραδέχθηκε δεν σβήνει κανένα τοξικό σχόλιο και αδιαφορεί, προσπαθώντας να μάθει στα παιδιά της να κάνουν το ίδιο, αν ποτέ βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση.

Τα τοξικά σχόλια που έλαβε η Καλομοίρα σε βίντεο δείχνουν ότι αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ

https://www.instagram.com/p/Cy3v-zvLW3U/

Η Καλομοίρα δεν δίστασε να μιλήσει για το ενδεχόμενο τα παιδιά της να ασχοληθούν με τον καλλιτεχνικό χώρο εξηγώντας πως θα υποστηρίξει κάθε τους επιθυμία.

«Ο Δημήτρης μου θέλει να γίνει σκηνοθέτης, του αρέσουν πολύ τα έργα και όλα αυτά. Εγώ θα τους υποστηρίξω ότι και αν θέλουν. Για να είμαι ειλικρινής όμως, θα πω ότι μέσα μου θα κλαίω αν μου πουν ότι θα ασχοληθούν με τον χώρο μου, γιατί ξέρω ότι είναι σκληρός χώρος. Εγώ είχα τρελό πάθος για την μουσική και ήξερα γιατί το έκανα», παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/C47yj5hu8LF/

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις ολόκληρη τη συνέντευξη της Καλομοίρας στο «Τετ-α-τετ».

Καλομοίρα-Χρουσαλά έδωσαν οικογενειακώς το παρών στη βάπτιση της κόρης της Maria Menounos

Πριν από λίγες ώρες η Maria Menounos και ο Kevin Undergaro βάπτισαν την κόρη τους, η οποία έλαβε το όνομα Αθηνά-Αλεξάνδρα.

https://www.instagram.com/p/C6VhMDoO1XQ/

Το παρών στη βάπτιση έδωσε η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα. H Maria Menounos αλλά και οι καλεσμένοι της μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα στα social media, δείχνοντάς μας πώς η βάπτιση έγινε σε ελληνορθόδοξη εκκλησία.

menounos4.jpg

Αρκετοί αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν στο μυστήριο ενώ αργότερα ακολούθησε γεύμα και γλέντι αλά ελληνικά!

Πηγή κεντρικής: itskalomira