Διπλή παγίδα στο Ναυάγιο για Στάνκογλου - Σκιαδαρέση: 2 άντρες και 2 γυναίκες «γράφουν» το τέλος

Κατερίνα Μπούσιου
Διπλή παγίδα στο Ναυάγιο για Στάνκογλου - Σκιαδαρέση: 2 άντρες και 2 γυναίκες «γράφουν» το τέλος

Μετά τον ξυλοδαρμό του γιου του Ορφέα η Ειρήνη αποφασίζει στο Ναυάγιο να πάρει δραστικές αποφάσεις. 

Για να πολεμήσεις το κακό δεν χρειάζεται μόνο εξυπνάδα αλλά και υπομονή. Και αυτό το γνωρίζουν 3 χαρακτήρες (που δεν το περιμένεις) στη σειρά το Ναυάγιο, τους οποίους θα δεις πως μεθοδικά θα εξολοθρεύσουν τους δύο κακούς της ιστορίας μας, τον Πανόπουλο και τον Παντελίδη. Σκιαδαρέσης και Στάνκογλου, θα ζήσουν για λίγο ακόμη αμέριμνοι για τα εγκλήματά τους, θεωρώντας τους εαυτούς τους ανίκητους και πανίσχυρους.

Αλίκη, Δημοσθένης και ο πατέρας της Στέλλας παίρνουν πρωτοβουλίες

Όλα θα ξεκινήσουν στο Ναυάγιο που οδεύει και μετά το Πάσχα στην τελική του ευθεία, από δύο σημαντικά λάθη που θα κάνουν οι προαναφερόμενοι κακοί. Καταρχάς ο Ιπποκράτης. Ο οποίος θα δείξει καταταρχάς τον επιθετικό του χαρακτήρα στον γιο του Ορφέα και κάνοντας την Ειρήνη να υποψιάζεται το πραγματικό ποιόν του άντρα που παντρεύτηκε. Ενώ εκείνος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να την εκμεταλλευτεί. Δες και παρακάτω.

Ποια είναι η επόμενη δολοφονία του Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο; Το video της σκηνής του τέλους

Το δεύτερο λάθος του Γιάννη Στάνκογλου θα είναι η συνεχής του παρουσία στο πλευρό τόσο του έτερου κακού δικηγόρου Παντελίδη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) όσο και του πλοιοκτήτη Βασιλείου. Ο Βασίλης αρχικά θα τον δει στο γραφείο και αργότερα θα πληροφορήσει τη Στέλλα αλλά και την άμεσα ενδιαφερόμενη Ειρήνη. Η οποία αναγκάζεται να πάρει πρωτοβουλίες με τη βοήθεια του Πέτρου και του Άγγελου για να στήσουν παγίδα στον Ιπποκράτη και να αποδείξουν τα εγκλήματά του.

https://www.instagram.com/reel/C6CWWBjNaJP/

Μία άλλη γυναίκα όμως θα παίξει εξίσου καθοριστικό ρόλο και αυτή είναι η Αλίκη. Η οποία και παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του Παντελίδη για να τον παγιδέψει με τη σειρά της. Θα κάνει πως δέχεται ακόμη και την πρόταση γάμου που της κάνει εκείνος μετά την εγκυμοσύνη της. Όμως συνεχίζει να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στην Ελένη και εκείνη με τη σειρά της σε όλους τους άλλους του ναυαγίου για ό,τι συμβαίνει.

Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο πατέρας της Στέλλας και πανίσχυρος συμβολαιογράφος ο οποίος προσπαθεί διπλά μετά τη δολοφονία του Παύλου να βρει και άλλα στοιχεία για τον Παντελίδη, από το ένοχο παρελθόν του. Θα βρει και έναν πολύτιμο σύμμαχο (όπως όλοι τους) αυτή τη φορά στο πρόσωπο του δικηγόρου Δημοσθένη Καλλέργη.

Το τρίτο πρόσωπο που καταστρέφει έναν έρωτα στο Ναυάγιο: Μάκης και Λίνα λίγο πριν τον χωρισμό τους

Τον χαρακτήρα υποδύεται ο Θοδωρής Κατσαφάδος και ο σπουδαίος ηθοποιός θα είναι ο ρυθμιστής όλων των εξελίξεων. Η ζωή και η καριέρα του καταστράφηκε από τον Παντελίδη, έγινε ακόμη και αλκοολικός εξαιτίας όλων είχε βιώσει και τώρα έχει μία χρυσή ευκαιρία να πάρει εκδίκηση. Θα επανέλθει μετά από προτροπή του Μιχάλη που τυχαία θα τον συναντήσει στο καφέ που δουλεύει για να είναι ο νέος δικηγόρος των θυμάτων. Εκείνος που θα αντιμετωπίσει στο δικαστήριο τον μεγάλο του εχθρό.

Όπως καταλαβαίνεις το φινάλε της σειράς θα κριθεί μέσα σε μία δικαστική αίθουσα.