Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το οικογενειακό ταξίδι στη Βενετία (ξανά)φανέρωσε την ομοιότητα με την κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το οικογενειακό ταξίδι στη Βενετία (ξανά)φανέρωσε την ομοιότητα με την κόρη της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η οικογένειά της απολαμβάνουν τις πασχαλινές τους διακοπές. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στη Βενετία και η ομοιότητα με την κόρη της, Ροζαλία.

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Ζενεβιέβ Μαζαρί καθώς επέστρεψε τηλεοπτικά με την δεύτερη σεζόν του «First Dates» και παράλληλα απολαμβάνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

Η Ζενεβιέβ και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκαν μαζί στο πιο αναπάντεχο μέρος

Το οικογενειακό ταξίδι στη Βενετία- Το φωτογραφικό άλμπουμ

Πριν από λίγα 24ωρα η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο σύζυγός της και τα παιδιά τους αποφάσισαν να κάνουν μια ολιγοήμερη απόδραση στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη μαγευτική Βενετία. Το κλείσιμο των σχολείων ενόψει Πάσχα αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για το ταξίδι της οικογένειας, η οποία απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στον δημοφιλή προορισμό.

https://www.instagram.com/p/C6RpzAMr7gw/

«Φτάσαμε στον προορισμό της bucket list❤️ #family #venice», έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η παρουσιάστρια του «First Dates» είναι παντρεμένη με τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά (την Ροζαλία και τον μικρό Μιχάλη).

genevieve12.jpg

Ο γάμος τους έγινε στην Κίμωλο στις 17 Αυγούστου του 2015 σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο ωστόσο το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 16 χρόνια κοινής πορείας και παραμένει full in love μέχρι και σήμερα.

H Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε τη γιορτή της και το trailer για τον 2ο κύκλο του First Dates ήρθε σαν δώρο

https://www.instagram.com/p/C6UGrsWoUWN/

Η ευτυχισμένη οικογένεια επισκέφθηκε όλα τα αξιοθέατα και hotspots της Βενετίας, στα οποία πόζαραν, χαρίζοντάς μας όμορφα στιγμιότυπα. Λίγο αργότερα γονείς και παιδιά δοκίμασαν δημοφιλή Ιταλικά πιάτα και πραγματοποίησαν βόλτα με γόνδολα στα γραφικά κανάλια.

rozalia1.png

H ομοιότητα με την κόρη της, Ροζαλία

Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ εξωτερικά, με την νεαρή Ροζαλία να διαθέτει ίδια χρώματα-χαρακτηριστικά με την μητέρα της.

rozalia2.png

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ζενεβιέβ Μαζαρί έκαναν reunion λίγο πριν την πρεμιέρα του Shopping Star

Πριν από λίγους μήνες η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η κόρη της περπάτησαν στην Εβδομάδα Μόδας (AXDW) και συγκεκριμένα στο show του Βασίλη Ζούλια, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

1714557381966-274000877-rozalia1.webp

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έκανα πασαρέλα και μου αρέσει πάρα πολύ να περπατάω με τα τακούνια. Έμαθα ότι η μαμά μου θα συμμετέχει στη επίδειξη και της είπα ότι θέλω να συμμετέχω και εγώ. Βλέπω τη μαμά στο Asia Express μόνο τις Παρασκευές που μας αφήνει. Εμένα μου άρεσε και στο GNTM και στο Asia Express. Στο GNTM μου αρέσει γιατί πήγαινα backstage και έβλεπα τα μοντέλα και το Asia Express μου αρέσει για την περιπέτεια και γιατί υπάρχει πιθανότητα να πάω μαζί της του χρόνου», είχε δηλώσει η 9χρονη Ροζαλία.

1668685588838-127228208-geneviev1.webp

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της οικογένειας στην Ιταλία.

Μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της «Ζεν» αρκεί για να διαπιστώσει κανείς πόσο μεγάλη αδυναμία τρέφει στα παιδιά της. Η κόρη της fashion expert έχει αναπτύξει το δικό της ξεχωριστό στυλ και τολμά συχνά αλλαγές στην εμφάνισή της, που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/CiZUdF1IO-t/

Πηγή κεντρικής: genevievevv