Ο Good Job Nicky κάνει social media break και έχει την καλύτερη παρέα, τον αδερφό του, τον Μιχαήλ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Good Job Nicky κάνει social media break και έχει την καλύτερη παρέα, τον αδερφό του, τον Μιχαήλ

Ο Good Job Nicky παραξένεψε τους 46.000 followers τους διαγράφοντας όλα τα posts του στο Instagram, αλλά εξήγησε τον λόγο σε q&a του.

Ο Good Job Nicky ή αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης, ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου δηλαδή και της Σοφίας Αλιμπέρτη, έχοντας κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά του στο τραγούδι, τα τελευταία χρόνια κάνει τα δικά του βήματα στη μουσική βιομηχανία, έχοντας μάλιστα αποκτήσει το δικό του κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση.

Ο Good Job Nicky και το social media break

Όπως όλοι οι καλλιτέχνες πλέον, έτσι και ο Good Job Nicky έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, απ' όπου μοιραζόταν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά του αλλά και από τα live του.

Αυτό μέχρι πριν λίγες μέρες, αφού οι fans του διαπίστωσαν πως ο νεαρός καλλιτέχνης διέγραψε όλα του τα post. Η αλήθεια είναι πως οι πιο παρατηρητικοί fans του είχαν προσέξει πως είχε αλλάξει και εικόνα στο προφίλ του επιλέγοντας έναν χαρακτήρα από κόμικ.

Screenshot-(1150)_LI.jpg

Μπορεί να μην υπάρχουν πλέον αναρτήσεις στο προφίλ του, ωστόσο ο Good Job Nicky δεν σταμάτησε την επικοινωνία με τους fans του, αφού έκανε πρόσφατα και live λέγοντας πως είναι σε «καλλιτεχνικό οίστρο» και ετοιμάζει νέα τραγούδια αλλά απάντησε και σε διάφορες ερωτήσεις τους.

Μία από αυτές αφορούσε τη διαγραφή των αναρτήσεών του κι εκείνος απάντησε πως «βαρέθηκε τα social media» και δεν είναι «nano influencer» αλλά καλλιτέχνης.

438267748_1645953349548086_3508487594438003490_n.jpg

Η αλήθεια είναι πως στην digital εποχή που ζούμε οι τραγουδιστές, ακόμα και οι ηθοποιοί πέρα από την τέχνη τους έχουν να ασχολούνται και με διάφορες διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες. Οπότε και ο Good Job Nicky γι' αυόν τον λόγο θέλησε να κάνει ένα social media break.

Κάτι αντίστοιχο - χωρίς ην διαγραφή των αναρτήσεών τους - είχαν κάνει το καλοκαίρι του 2023 και η Χριστίνα Μπόμπα με την Βίκυ Καγιά, οι οποίες σταμάτησαν για ένα μήνα τις δημοσιεύσεις θέλοντας να περάσουν πιο ήρεμες χρόνο με την οικογένειά τους.

H σχέση Νικόλα και Μιχαήλ Βαρθακούρη

Κάπως έτσι, λοιπόν και ο μικρότερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου περνάει τον καιρό του αυτή την περίοδο, δημιουργώντας και κάνοντας παρέα με τα αγαπημένα του άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο αδερφός του, ο Μιχαήλ.

438267391_1190574211965265_6597097836391886648_n.jpg

Άλλωστε, τα δυο αδέρφια είναι πολύ αγαπημένα και όπως είχε δηλώσει ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στο The 2night Show το 2022, ο Νικόλας είναι για εκείνον πέρα από αδερφός και ο καλύτερός του φίλος σε όλο τον κόσμο.

Με τον Νικόλα συνεννοούμαστε με τα μάτια. Έχουμε ένα μυαλό, έτσι νιώθω κάποιες ώρες. Είναι πανέξυπνος, είναι ο καλύτερός μου φίλος στον πλανήτη. Τον θαυμάζω, πάμε μαζί παντού.

Αντίστοιχα και ο Good Job Nicky είχε μιλήσει με πολύ ωραία λόγια για τον Μιχαήλ σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2023, λέγοντας:

«Προσπαθώ να είμαι σαν τον αδερφό μου τον Μιχαήλ, αλλά αποτυγχάνω ασύστολα.Άμα εγώ έχω κάτι να προσφέρω σαν χιούμορ και συναίσθημα, ο Μιχαήλ έχει άλλο τόσο. Ο Μιχαήλ είναι η πυξίδα μου, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου. Έχει συμπαντική σημασία για εμένα».

Βέβαια, όπως θα δεις και από την gallery που ακολουθεί όλα τα παιδιά του Γιάννη Πάριου έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, αφού δεν έχει μόνο τον Μιχαήλ και τον Νικόλα αλλά και τον Χάρη και τον Θανάση από τον πρώτο του γάμο με την Ντίνα Μαρκοπούλου.