Η Μαρίνα Ασλάνογλου γιόρτασε τα 46α της γενέθλια και η πιο ξεχωριστή ευχή ήρθε από τη «ψυχοκόρη» της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου γιόρτασε τα 46α της γενέθλια και η πιο ξεχωριστή ευχή ήρθε από τη «ψυχοκόρη» της

Το γενέθλιο πάρτι με τις φίλες της και οι ευχές που δέχθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου, η τηλεοπτική Ευανθία στις Ψυχοκόρες. 

Τα φετινά γενέθλια για τη Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν ιδιαίτερα από όλες τις απόψεις. Είναι τα πρώτα μετά το διαζύγιό της από τον Δημοσθένη Πέππα μετά από 8 χρόνια γάμου και την απόκτηση του γιου τους, αλλά και σε μία περίοδο που η ηθοποιός γνωρίζει μία διπλή επαγγελματική επιτυχία. Ανάμεσα στις ευχές που δέχθηκε, ξεχωρίζουν εκείνες της φίλης και συναδέλφου της Ελισάβετ Μουτάφη, αλλά και μίας Ψυχοκόρης της.

https://www.instagram.com/p/C4AwbJZovRC/

Η κόρη και η Ψυχομάνα

Πριν αλλά και μετά το Πάσχα η Μαρίνα Ασλάνογλου μεταφέρει την επαγγελματική της βάση στη Θεσσαλονίκη, αφού συνεχίζεται η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο» με συμπρωταγωνιστή της τον Νίκο Ψαρρά. Το έργο είναι sold out εδώ και δύο χρόνια. Η ηθοποιός έκλεισε χθες τα 46α της χρόνια και στο ενδιάμεσο των διακοπών του Πάσχα έκανε ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσει αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα.

Μετά το τόσο συγκινητικό φινάλε του Μέλιου στις Ψυχοκόρες έρχεται η ώρα της εκδίκησης

Στις ευχές που δέχθηκε ξεχώρισε και εκείνη της φίλη της και συναδέλφου Ελισάβετ Μουτάφη. Δεν είναι όμως μόνο φίλες, αλλά και κουμπάρες. Μάλιστα η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν εκείνη που βοήθησε στην γνωριμία της φίλης της με τον μετέπειτα σύζυγό της Μάνο Νιφλή: «Ένας αγαπημένος φίλος, ο Βασίλης Μπουζιώτης (ο γνωστός δημοσιογράφος που δυστυχώς δε ζει πια) μου είπε ότι ο Μάνος Νιφλής, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελισάβετ και είπα θα το στήσω εγώ. Είπαμε να βγούμε. Ήταν αντιδραστική και λέω δεν θα κάτσει. Πήγαμε και ήταν «Χαμογέλα μωρή λίγο», όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

moutafi.png

Ξεχωριστή όμως ήταν η ευχή που πήρε από τη νεαρή ηθοποιό Άννα Λουιζίδη, τη ψυχοκόρη της στη σειρά «Ψυχοκόρες». Και την αποκάλεσε γλυκά ως ψυχομάνα της. Φρόσω και Ευανθία αποτελούν ένα ξεχωριστό γυναικείο δίδυμο στην πιο ξεχωριστή σειρά της φετινής σεζόν: «Χρόνια πολλά στην πιο κουλ ψυχομάνα της καρδιάς μου».

froso.png

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει μάλιστα πως όταν διάβασε πρώτη φορά το σενάριο για τη γυναίκα την οποία υποδυόταν, τις ξύπνασαν κάποιες μνήμες από τον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη: «Όταν μου έδωσαν τον ρόλο της Ευανθίας από την Τρίπολη και άρχισα να διαβάζω το πρόγραμμά της και την καθημερινότητά της, σπίτι, εκκλησία, χωράφια, συναναστροφές στο χωριό σε γιορτές με το σόι, μου θύμισε τις γιαγιάδες και τις θείες μου στην Κρήτη και αυτό ξεσήκωσα στο μυαλό μου και το έφερα στην οθόνη».

Βέβαια όπως ήδη έχουμε δει, η Ευανθία δεν είναι και τόσο αθώα προσωπικότητα. Είναι πανούργα, έχει κάνει κακό στη Φρόσω δολοφονώντας τον αγαπημένο της Μέλιο. Και η ψυχοκόρη της θα την εκδικηθεί. Με όπλο την ίδια πανουργία.

Η Φρόσω έγινε μαμά στις Ψυχοκόρες αλλά το κοινό «θύμωσε» με την απαξίωσή της ως γυναίκα

https://www.instagram.com/p/CvhC_YCITm9/