«Όλα τα είδωλά μας σε μια φωτογραφία» έγραψαν στο post της Καρύδη με τη γνωστή παρέα του Πηλίου

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Όλα τα είδωλά μας σε μια φωτογραφία» έγραψαν στο post της Καρύδη με τη γνωστή παρέα του Πηλίου

Η Σμαράγδα Καρύδη βρίσκεται στο Πήλιο και απολαμβάνει τις διακοπές της με αγαπημένα πρόσωπα. Οι φωτογραφίες με Καβογιάννη, Αθερίδη, Σταυροπούλου, Ρουμελιώτη, Χατζηπαναγιώτου και το εύστοχο σχόλιο της Τσιλιμπίου.

Πληθώρα Ελλήνων celebrities επέλεξε φέτος το Πήλιο για τις πασχαλινές του διακοπές, θέλοντας να περάσουν λίγες ημέρες στη φύση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα τελευταία 24ωρα σου είχαμε ήδη μεταφέρει πως η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα, η Μαρία Καβογιάννη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρίσκονται στις Μηλιές όπου απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μακριά από την πρωτεύουσα.

Καβογιάννη και Σταυροπούλου ευχήθηκαν «Χριστός Ανέστη» κι ήταν σαν να μην πέρασε μέρα από πέρσι

Το παρεάκι του Πηλίου μεγάλωσε και η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε τις ωραιότερες φωτογραφίες

Μαζί τους και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου οι οποίοι διατηρούν εξοχική κατοικία στην περιοχή, αρκετά κοντά στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη.

Πριν από λίγες ώρες η παρέα του Πηλίου μεγάλωσε κατά πολύ καθώς η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Βίκυ Βολιώτη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Γιάννης Μπέζος και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ταξίδεψαν στην περιοχή και ολοκλήρωσαν την dream team.

Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο μας έδειξε τα highlights από τις διακοπές της αγαπημένης παρέας, η οποία φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένη και ενθουσίασε τους followers.

Νωρίτερα η ίδια είχε μοιραστεί μερικές ακόμα φωτογραφίες από το Πήλιο στα Instagram-stories της, δείχνοντάς μας πόσο πολύ ενθουσιασμένη είναι για αυτό το ολιγοήμερα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/C6mPTjhCl2w/

«Πάσχα γιορτή της αγάπης. Η καλύτερη ευκαιρία να συναντήσεις τόσους φίλους στην ωραιότερη αυλή του Πηλίου. Στου Βασίλη και στης Λίνας ❤️🌻
Χρόνια Πολλά!», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το post της Σταυροπούλου για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, το κάπνισμα και τις κακίες

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το αποθεωτικό σχόλιο της Αναστασίας Τσιλιμπίου

Η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη συγκέντρωσε περισσότερα από 32 χιλιάδες likes και εκατοντάδες όμορφα σχόλια.

«Όλα τα είδωλά μας σε μια φωτογραφία», έγραψε η Αναστασία Τσιλιμπίου κάτω από το post, εκφράζοντας τον θαυμασμό που τρέφει προς τους μεγαλύτερους συναδέλφους της.

sxolia.jpg

Η Πέγκυ Ζήνα έστειλε εγκάρδιες ευχές σημειώνοντας: «Xρόνια σας πολλά αγαπημένοι μου με φως».

Πηγή κεντρικής: smaragda_karidi_official