Στο ερώτημα «πού βρίσκει η Τούνη χρήματα για ταξίδια», η ίδια απάντησε με τέσσερις λέξεις

Στο ερώτημα «πού βρίσκει η Τούνη χρήματα για ταξίδια», η ίδια απάντησε με τέσσερις λέξεις

Στις Σεϋχέλλες έκανε Πάσχα η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους Πάρη και τα σχόλια δεν έλειψαν.

Η Ιωάννα Τούνη ξέρει να τρολάρει όσους την ακολουθούν στα social media κι αυτή τη φορά απάντησε από τις Σεϋχέλλες από όπου έκανε Πάσχα με την οικογένειά της στο ερώτημα: Πού βρίσκει τα χρήματα για ταξίδια.

Η αιχμηρή απάντηση της Τούνη στο Tik Tok:

Μπορεί στο προφίλ της στο Instagram η influencer να διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ, όμως στο Tik Tok της Τούνη, το raw content είναι απαραίτητο.

Από τις πρώτες ώρες στις Σεϋχέλλες, η Τούνη δέχτηκε δεκάδες σχόλια για το πώς κατάφερε να κάνει πάλι εξωτικό ταξίδι, τη στιγμή που μέσα σε λίγους μήνες έχει πετάξει από το Μεξικό και το Παρίσι ως τη Νέα Υόρκη και τις Μαλδίβες για τα 30α γενέθλιά της.

touni3.jpg

Κάπως έτσι και αυτή τη φορά, η 30χρονη απάντησε στα σχόλια του κόσμου για τα ταξίδια της σε κάθε μεριά του κόσμου με τέσσερις λέξεις:

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τούνη πρέπει να απαντήσει στο γιατί ταξιδεύει διαρκώς ενώ ο γιος της, που τον Ιανουάριο έγινε ενός έτους, έχει ήδη γυρίσει όλον τον πλανήτη. Πάντως, τα ταξίδια με ένα μικρό παιδί δεν είναι πάντα εύκολα και στις Σεϋχέλλες, ο μικρός Πάρης έχει καταφέρει να δυσκολέψει τους γονείς τους, που όπως αποκάλυψε η Ιωάννα, έκαναν βάρδιες για να τον προσέχουν και δεν κατάφεραν να φάνε όλοι μαζί.

https://www.instagram.com/reel/C6okSv-IFyb/

«Σήμερα ήταν από τις εξόδους που ο Πάρης δεν καθόταν με τίποτα μαζί μας να φάμε… Μας άκουσε όλο το μαγαζί και τα περίχωρα, οπότε προσπαθήσαμε να τσιμπήσουμε εναλλάξ με τον Δημήτρη, ενώ είχαμε το μωρό βόλτα στον κήπο και φύγαμε τρέχοντας με την μπουκιά στον λαιμό. Αλλά όταν έχεις μωρό είναι και αυτά στο πρόγραμμα… Την επόμενη φορά ελπίζουμε να πάει καλύτερα η έξοδος. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποθαρρύνεστε οι μαμάδες, πως μόνο τα παιδιά τα δικά σας παθαίνουν τέτοια ξεσπάσματα. Είναι φυσιολογικό και είναι στο πρόγραμμα», είπε η μαμά influencer χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα ταξίδια που κάνει, η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για το όνειρο μιας ταξιδιωτικής εκπομπής.

«Το μοναδικό πράγμα που ίσως θα με ενδιέφερε να κάνω στην τηλεόραση είναι κάτι ταξιδιωτικό μαζί με τον Δημήτρη. Ο μικρός είναι γεννημένος σουλτούκος, γιατί έτσι τον έχω μάθει εγώ. Δε με δυσκολεύει στα ταξίδια, είτε είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Νιώθω ότι του αρέσει. Στο αεροπλάνο γκρινιάζει όσο θα γκρίνιαζε και στο σαλόνι, είναι πολύ εξοικειωμένος».