The New (Gay) Kid On the Block

The New (Gay) Kid On the Block

Το (όχι και τόσο New) Kid On the Block επιβεβαιώνει τις φήμες για την σεξουαλικότητα του.

Η Tiffany (τη θυμάστε;) σίγουρα το ήξερε από παλιά, τότε που κυκλοφορούσε α λα μπρατσέτα με τον hot τραγουδιστή και captain της δημοφιλούς boy band και όλοι πίστευαν πως είναι το κορίτσι του. Εμείς, πάλι, όχι. Ούτε και οι -τότε- θαυμάστριές του. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, τώρα στα «γεράματα» ο Jonathan Knight επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί της σεξουαλικότητάς του, δίχως ντροπή.

«Δεν είχα αποκαλυφθεί σε κανέναν εκτός από τον εαυτό μου. Και αυτό το έκανα πριν από 20 χρόνια. Δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα χρειαζόταν να το ξανακάνω και μάλιστα δημοσίως μόνο και μόνο επειδή οι New Kids On the Block επανενώθηκαν. Έχω ζήσει τη ζωή μου ανοιχτά και ποτέ δεν έκρυψα το γεγονός πως είμαι gay! Προφανώς το προαπαιτούμενο για να είναι ένας gay δημόσιο πρόσωπο είναι το να εμφανιστεί σε κάποιο περιοδικό με τιτλάκι «Είμαι gay». Ζητώ συγγνώμη που δεν το έκανα αν κάτι τέτοιο ήταν αυτό που περίμεναν από' μένα».

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του όταν ερωτήθηκε και δήλωσε ευθέως πως θα εξακολουθήσει να απολαμβάνει τη ζωή του με την ίδια ζέση που το έκανε πάντα και χωρίς να κρύβεται.

Και, μια που τον θυμηθήκαμε, ας απολαύσουμε προς τιμήν του το video των New Kids On The Block «You'Ve Got It (The Right Stuff) γιατί το αγόρι το' χει το θάρρος.