Τι είναι η ευτυχία για την Τατιάνα Μπλάτνικ; Το μήνυμά της μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Τι είναι η ευτυχία για την Τατιάνα Μπλάτνικ; Το μήνυμά της μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

«Ακόμα και μια μικρή στιγμή ανάμεσα σε meetings γεμίζει την καρδιά μου», έγραψε μεταξύ άλλων η πρώην σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Με δύο stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ έστειλε ένα μήνυμα μετά τον χωρισμό της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Τι είναι η ευτυχία για την Τατιάνα Μπλάτνικ;

Έχοντας θέα την Ακρόπολη, η Μπλάτνικ δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με την επιχειρηματία και φίλη της Assia Grazioli Venier. Στην πρώτη από αυτές, οι δυο γυναίκες αγκαλιάζονται και η Τατιάνα γράφει στο κάτω μέρος της εικόνας:

«Τι είναι η ευτυχία; Για εμένα δεν είναι μια σταθερή κατάσταση, είναι στιγμές χαράς που μοιραζόμαστε κατά τη διάρκεια της ζωής. Και αυτό ήταν αγνή χαρά και αγάπη».

blatnic.png

Σε επόμενο story, στο οποίο οι δύο γυναίκες πόζαραν χαμογελαστές στον φακό και η Μπλάτνικ δείχνοντας με το ένα της χέρι τον Παρθενώνα, γράφει: «Μέτρα τη ζωή σε στιγμές. Ακόμα και μια μικρή στιγμή ανάμεσα σε meetings γεμίζει την καρδιά μου. Και ναι, αυτό είναι το καλύτερο φόντο».

blatnik1.png

Η πρώτη ανάρτηση της Tatiana Blatnik μετά το διαζύγιο είχε ένα σημαντικό μήνυμα και ένα «ευχαριστώ»

Τα λόγια της Τατιάνα Μπλάτνικ για την Ελλάδα επιβεβαιώνουν την αγάπη της

Τα μηνύματα αγάπης έρχονται περίπου τρεις εβδομάδες αφότου ανακοινώθηκε ότι η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ζωής ύστερα από 14 χρόνια γάμου.

Τα τελευταία 10 χρόνια το ζευγάρι ζούσε στην Ελλάδα, στην οποία ο Νικόλαος πάντα έτρεφε μεγάλη αδυναμία, οδηγώντας σταδιακά και την Τατιάνα να την αγαπήσει. Η ίδια είχε μιλήσει για τη σχέση της με την πατρίδα του συζύγου της σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», πριν από περίπου δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, τότε είχε πει: «Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου».

Στην ίδια συνέντευξη, η Μπλάτνικ αναφέρθηκε και στις αγαπημένες της ελληνικές περιοχές, επισημαίνοντας ότι λατρεύει τα Ζαγοροχώρια, το Πήλιο και τις ορεινές περιοχές της χώρας. «Λατρεύω να πηγαίνω στις φάρμες, στις τοπικές φάρμες, να εξερευνώ την Κρήτη, επίσης. Να δοκιμάζω φαγητό παντού», τόνισε χαρακτηριστικά τότε.

Στα μπλε η Tatiana Blatnik στο Καλλιμάρμαρο- Η κομψή εμφάνιση με την Άννα Μαρία μετά το διαζύγιο

Πηγή κεντρικής εικόνας: @tatianablatnik