Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε εναλλακτικό Πάσχα και η πόζα με τις Ανδριάνα και Καλλινίκη τα είπε όλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε εναλλακτικό Πάσχα και η πόζα με τις Ανδριάνα και Καλλινίκη τα είπε όλα

Η Μπέττυ Μαγγίρα απόλαυσε τις πασχαλινές της διακοπές και πόζαρε με τις κόρες της, Ανδριάνα και Καλλινίκη.

Στον νομό Σερρών και συγκεκριμένα στον οικισμό Κάτω Πορόια πέρασε τις ημέρες του Πάσχα η Μπέττυ Μαγγίρα με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια του «Ι love Σου Κου» απόλαυσε στο έπακρο το ολιγοήμερο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στην εξοχή, μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους.

Με silver hair η Ματθίλδη Μαγγίρα νιώθει 8/10 καλά & μίλησε για τις νέες προτεραιότητες στη ζωή της

https://www.instagram.com/p/C6tAIgIsenb/

«Γυρίσατεεεεεεε????? Γιατί το Πάσχα είναι παρελθόν, αλλά το καλοκαίρι μέλλον!!!!!! Εύχομαι να περάσατε όμορφα!! Όμως αυτό το καλοκαίρι που θα ρθει θα ναι το ομορφότερο!!!!!!!!, έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της, στέλνοντας vibes αισιοδοξίας στους followers.

Η Μπέττυ Μαγγίρα με πιο ξανθά & κοντά μαλλιά από ποτέ και αποχαιρετάμε ακόμα μία ορκισμένη μελαχρινή

Η Μπέττυ Μαγγίρα ποζάρει με τις κόρες της και είναι σαν αδερφές- Oι εναλλακτικές διακοπές

Πριν από λίγες ώρες η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών, στο οποίο μας έδειξε τα highlights από την απόδρασή τους στα Κάτω Πορόια.

Η οικογένεια της παρουσιάστριας έκανε φέτος εναλλακτικές διακοπές, δοκιμάζοντας διάφορες δραστηριότητες στη φύση όπως βαρκάδα στη λίμνη Κερκίνη, ιππασία, safari, βόλτα με τρακτέρ, ξενάγηση σε οχυρά και περιπάτους στο καταπράσινο τοπίο.

Screenshot-2024-05-09-103900.png

Η περιοχή ενδείκνυται απόλυτα για τους λάτρεις της εξερεύνησης καθώς υπάρχει πλούσια πανίδα και χλωρίδα. Η Μπέττυ Μαγγίρα φρόντισε να απαθανατίσει τις στιγμές που πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα, χαρίζοντάς μας όμορφα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Screenshot-2024-05-09-103848.png

Η 49χρονη φωτογραφήθηκε με τις πανύψηλες κόρες της, την 11χρονη Ανδριάνα και την 8χρονη Καλλινίκη, οι οποίες όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο της μοιάζουν.

Φορώντας casual outfit και συγκεκριμένα μαύρο κολάν, λευκό φούτερ και μαύρο jockey καπέλο, η showwoman πόζαρε με τα κορίτσια της και έκανε τον απολογισμό των πασχαλινών διακοπών.

https://www.instagram.com/p/C6orhplM_gX/

«Πάσχα ήταν… και πέρασε!!! Ήταν όμως ένα υπέροχο, γεμάτο αναμνήσεις Πάσχα, με φίλους κι εξορμήσεις στην φύση! Κάτω ποροια το χωριό της μοναδικής φίλης Κορίνας - @tsanderidispiaggio που η φιλοξενία της ήταν «σκλαβωτική»! Οργάνωσε υπέροχες εκδρομές στην λίμνη Κερκινη, σαφάρι να δούμε από κοντά τα βουβάλια, ξενάγηση στο οχυρό Ρουπελ και τις περίφημες στοές και βέβαια ατελείωτα φαγητά σε τοπικές ταβέρνες! Επιτάφιος, ανασταση και μετά μαγειρίτσα τηρήθηκαν ευλαβικά!!! Και τέλος την Κυριακή του Πάσχα ατελείωτο γλέντι με ορχήστρα χορό τραγούδι και φαγητό!!!

Η παρέα…. Τεράστια! Παρόλα αυτά με χαμόγελο στα χείλη μας οργάνωνε και μας ξεναγούσε στα «μέρη» της! Τελευταία μέρα ιππασία μέσα στην απίθανη φύση!!! Έτσι αποχαιρετήσαμε τα άνω και Κάτω Πορόια Σερρών! ΚΟΡΙΝΑ σε ευχαριστούμε για όλα!!! YOU ROCK Ζαντενα!!!

https://www.instagram.com/p/CRgatU1Jyvg/

Τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα αλλά και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης, μοιράζονται στα social media φωτογραφίες με τις κόρες τους, δείχνοντάς μας πόσο fun και ακομπλεξάριστοι γονείς είναι.

https://www.instagram.com/p/xSurk5wgOq/

Σε παλαιότερη ανάρτηση της παρουσιάστριας στο TikTok, βλέπουμε πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι κόρες της, με την πρωτότοκη, Ανδριάνα, να κοντεύει να ξεπεράσει την μητέρα της σε ύψος.

«Μεγαλώνουν τα κορίτσια μου. Εφηβεία είναι θα περάσει, βέβαια εγώ δεν θυμάμαι έτσι την εφηβεία μου. Η μικρή μου είναι 10 ετών, και μονίμως φοράμε crop top», είχε εξομολογηθεί η Μπέττυ Μαγγίρα στην Ελένη Μενεγάκη.

Όσον αφορά την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, η ίδια παραδέχθηκε πως το χιούμορ είναι ένα από τα στοιχεία που τους ενώνουν και κρατούν «ζωντανή» τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/Ce_7VYVMZtT/

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άντρα που να μην έχει χιούμορ. Θες να τον πάρουμε τηλέφωνο; Ξέρει ότι είμαι εδώ», είχε πει on air η Μπέττυ Μαγγίρα και κάλεσε στο τηλέφωνο τον Δημήτρη Μάζη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: bettymaggira