Η Βανδή είπε μια ατάκα όλο νόημα για τους άντρες- Το μονόπετρο και οι διακοπές με τον Μπισμπίκη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βανδή είπε μια ατάκα όλο νόημα για τους άντρες- Το μονόπετρο και οι διακοπές με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή απόλαυσε τις πασχαλινές της διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα. Οι νέες φωτογραφίες με τον Μπισμπίκη, η πρόταση γάμου σε συναυλία της και η απάντηση για το μονόπετρο.

Ευτυχία και πληρότητα νιώθει η Δέσποινα Βανδή το τελευταίο διάστημα, με την επαγγελματική και προσωπική της ζωή να βρίσκονται σε εξαιρετικά καλές φάσεις.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το tour της στην Αυστραλία και μετρά αντίστροφα για τις συναυλίες που θα πραγματοποιήσει σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Παράλληλα, η καλλιτέχνης ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στη Μύκονο ενόψει Πάσχα.

Το πασχαλινό τσουρέκι της σεφ Δέσποινας Βανδή και οι συνταγές του MasterChef γιου της, Γιώργου

Η πρόταση γάμου επί σκηνής και η ατάκα όλο νόημα της Δέσποινας Βανδή

Πριν από λίγα 24ωρα η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε συναυλία στην Κατερίνη και κατά τη διάρκεια του live δέχθηκε μια απρόσμενη έκπληξη.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok δείχνει έναν νεαρό άντρα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, με τη βοήθεια της τραγουδίστριας να αποδεικνύεται πολύτιμη.

«Εγώ τώρα τι να κάνω; Τη Βασιλειάδου; Γονάτισε ρε ρεμάλι», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια με χιούμορ.

Η πρόταση γάμου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αφού οι μελλόνυμφοι αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί η Δέσποινα Βανδή είπε on stage: «Έτσι πρέπει να κάνετε οι άντρες! Να διεκδικείτε, να κυνηγάτε».

Η Δέσποινα Βανδή εκτός από εμφανίσεις έκανε και τουρισμό στην Αυστραλία έχοντας την πιο cool διάθεση

Πριν λίγες εβδομάδες Βανδή-Μπισμπίκης ταξίδεψαν στην Ρώμη όπου η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Όλοι έσπευσαν να αναρωτηθούν αν πρόκειται για δώρο του ηθοποιού προς την αγαπημένη του, με την ίδια να αποφεύγει αρχικά να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» εντόπισε πρόσφατα την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο και την ρώτησε για το δαχτυλίδι ωστόσο η Δέσποινα Βανδή απέφυγε να απαντήσει και συνέχισε την πορεία της.

Πριν από λίγα 24ωρα ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» συνάντησαν τη Δέσποινα Βανδή με τον δημοσιογράφο να ζητά από την τραγουδίστρια να σχολιάσει το ενδεχόμενο γάμου με τον ηθοποιό: «Θα χαμογελάσω και θα φύγω», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια έστειλε ευχές στη Μαρίνα Σάττι για τη συμμετοχή της στη Eurovision επισημαίνοντας: «Εύχομαι στο κορίτσι μας καλή επιτυχία, να είναι ψύχραιμη γιατί φαντάζομαι ότι η σκηνή αυτή έχει ένα ειδικό βάρος. Να το απολαύσει, να το ευχαριστηθεί γιατί είναι υπέροχη και θα πάει πάρα πολύ καλά. Θα σκίσουμε».

Οι διακοπές στη Μύκονο με τον Μπισμπίκη και αγαπημένα πρόσωπα

Μια ολιγοήμερη απόδραση στο Νησί των Ανέμων πραγματοποίησαν Βανδή-Μπισμπίκης για να γιορτάσουν το Πάσχα με αγαπημένα πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/C6o0DW2sj5O/

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές στα στενά της Μυκόνου, διασκέδασε με καλούς φίλους και απόλαυσε το καλό φαγητό.

«Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη και αρμονία αγαπημένοι μου! ❤️», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Μπισμπίκης στον ρυθμό της «Πανσελήνου» της Βανδή στη Ρώμη και ένα είπαν όλοι βλέποντας το βίντεο

Screenshot-2024-05-10-120024.png

Βανδή-Μπισμπίκης τσούγγρισαν αυγά και δεν σταμάτησαν να μοιράζονται αυθόρμητα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στα social media.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi