Μαρία Μπακοδήμου: O έρωτας με τα παιδιά της, η απιστία και η άγνωστη πρόταση γάμου

Μαρία Μπακοδήμου: O έρωτας με τα παιδιά της, η απιστία και η άγνωστη πρόταση γάμου

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down town μίλησε για τη ζωή της στην τηλεόραση, για μια πρόταση γάμου που είχε στα 12 της χρόνια αλλά και τα παιδιά της που είναι αυτό που την κάνει να είναι πάντα σε φόρμα.

«Την πρώτη πρόταση γάμου μου την έκαναν στα 12, όχι σε 'μένα, στους γονείς μου. Πιστεύω ότι δεν είμαι ακριβώς η γυναίκα που θα ήθελε ένας άντρας για γάμο. Ξέρεις δεν είμαι η τυπική γυναικά που θα κάνει τη δουλειά σε σχέση. Αυτό το "η δουλειά σε σχέση" με τρελαίνει. Δεν θα φροντίσω για τις ισορροπίες. Είμαι εκρηκτική, όταν θυμώνω δεν συμβιβάζομαι», ανέφερε.

Επίσης, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε τι απάντησε στην τελευταία πρόταση γάμου που της έγινε. «Στην τελευταία πρόταση γάμου που μου έγινε είπα ναι. Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και πήγαμε σε ένα πάρτι, δεν ήθελα να χαλάσω το πάρτι. Ένα όχι θα χαλούσε το ρεβεγιόν».

Ενώ, όταν εξέφρασε άποψη για την απιστία, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι και η ίδια έχει απατήσει σύντροφό της και έχει απατηθεί: «Αμέ, γενικά όταν από μια σχέση έχει φύγει ο πρώτος έρωτας, υπάρχουν προβλήματα, κολακεύεσαι από ένα φλερτ... ε, γίνεται και αυτό».

Ειλικρινής η παρουσιάστρια του Φώτης - Μαρία live δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στους μεγάλους έρωτές της που είναι οι γιοί της. «Περνάνε αρκετές ώρες μαζί και κάνουν παρέα όσο μεγαλώνουν και εκτός σπιτιού. Έχουν μεγαλώσει και περνάμε ωραία, γιατί μιλάμε σαν ενήλικες. Είναι έξυπνα. Προσπαθώ όταν είμαστε μαζί, να έχουμε κλειστές τηλεοράσεις... Θέλω να ξέρω για τη ζωή τους, πώς διαχειρίζονται τις καταστάσεις, τις σχέσεις, τις φιλίες, αυτά που γίνονται στο σχολείο».