Κατερίνα Λάσπα: Μετακομίζει γιατί... (;)

Κατερίνα Λάσπα: Μετακομίζει γιατί... (;)

Η σημερινή ζωή της πρώην παρουσιάστριας.

Μπορεί να χάσαμε εδώ και καιρό από τις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κατερίνα Λάσπα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ζωή της δεν συνεχίζεται μακριά από τον γυάλινο κόσμο. Αυτό το καλοκαίρι συμπληρώνει 3 χρόνια γάμου με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο, με τον οποίο έχουν μια κόρη σχεδόν 2 ετών, τη Σάρα.

Η Κατερίνα δεν έχει γυρίσει την πλάτη της στην τηλεόραση, αλλά η πρόταση που θα την κάνει να επιστρέψει, δεν έχει έρθει ακόμη. Κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις τα τελευταία χρονιά, έμειναν μόνο στο στάδιο των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων, ενώ μια εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, ακυρώθηκε κυριολεκτικά στο πάρα πέντε.

Στα υπόλοιπα επιχειρηματικά της βήματα δεν ήταν τόσο άτυχη. Εδώ και καιρό μαζί με τον Νεκτάριο έχουν ανοίξει ένα ακόμη bar, στο Χαλάνδρι, την ευθύνη του οποίου έχει η Κατερίνα. Αυτός είναι και ο λόγος που το ζευγάρι εγκαταλείπει τα Νότια προάστια για ένα νέο σπίτι στη Φιλοθέη, ελπίζοντας ότι έτσι θα μειώσουν στο ελάχιστο τις χιλιομετρικές αποστάσεις.

Μέχρι να δούμε-αν θα δούμε ποτέ- την Κατερίνα σε κάποια εκπομπή, σε όσους έλειψε η παρουσία της, έχουν την ευκαιρία να την δουν πλέον, πίσω από το bar.