Η Βάσω Λασκαράκη γιορτάζει 5 χρόνια γάμου: Οι νέες αδημοσίευτες φωτό και η αποκάλυψη του Σουλτάτου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βάσω Λασκαράκη γιορτάζει 5 χρόνια γάμου: Οι νέες αδημοσίευτες φωτό και η αποκάλυψη του Σουλτάτου

«Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί» έγραψε ο Σουλτάτος στην Λασκαράκη και έδωσε 2 tips για πετυχημένο γάμο.

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τον Λευτέρη Σουλτάτο και την Βάσω Λασκαράκη, αφού κλείνουν 5 χρόνια γάμου. Στις 29 Απριλίου το 2019 η ηθοποιός και ο σεφ παντρεύτηκαν στην Κρήτη κάτω από άκρα μυστικότητα και δύο μήνες μετά, στις 29 Ιουνίου του 2019, διοργάνωσαν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο, γλεντώντας μέχρι το πρωί με τους φίλους τους.

Για τον Λευτέρη Σουλτάτο «αξία ανεκτίμητη» είναι οι στιγμές με τα 2 παιδιά του και το απέδειξε ξανά

Σε κάθε επέτειό τους τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος, κάνουν δημόσιες αφιερώσεις ο ένας στον άλλο. Αυτή την φορά, ωστόσο ο γνωστός σεφ «πρόλαβε» την ηθοποιό κι έκανε πρώτος μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram για την επέτειός τους.

«Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί»

Δημοσιεύοντας λοιπόν, μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους, στην οποία φαίνονται τόσο εκείνοι, όσο και οι κουμπάροι αλλά και τα παιδιά του, ο Λευτέρης Σουλτάτος έγραψε αρχικά αναφερόμενος στη σύζυγό του:

«29/4!!! Σαν σήμερα 5 χρόνια γάμου! Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί».

https://www.instagram.com/p/C6VhLAAoArD/

Στη συνέχεια έδωσε τα δικά του tips για έναν πετυχημένο γάμο.

Για όλους εσάς τους φίλους μας : Να θυμάσαι ότι ένας πετυχημένος γάμος εξαρτάται από δύο πράγματα:

1) Να βρεις τον σωστό άνθρωπο

2) Να είσαι ο σωστός άνθρωπος.

Και ο Λευτέρης Σουλτάτος φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη τον «άνθρωπό» του.

Σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου τον Απρίλιο του 2020, ο ίδιος είχε αναφερθεί στο πώς πήραν την απόφαση να παντρευτούν με την Βάσω Λασκαράκη, παρότι και οι δύο είχαν αποκτήσει ήδη παιδιά - η ηθοποιός μια κόρη από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και ο σεφ μια κόρη κι έναν γιο από προηγούμενες σχέσεις του - λέγοντας:

«Με τα παιδιά, δεν μπορείς να "παίζεις". Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα».

Οι αφιερώσεις στις προηγούμενες επετείους τους

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν κρύβουν τον έρωτά τους, γι' αυτό και κάθε χρόνο στην επέτειό τους και οι δύο κάνουν αναρτήσεις στα social media.

Το 2023 η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια ακόμη φωτογραφία από τον γάμο τους που δεν είχαμε ξαναδεί γράφοντας στη λεζάντα:

«29/04/2019
—————————-
[wedding day]

Τρελοί κι αλλοπαρμένοι
@lefteris.soultatos χρόνια μας πολλά αγάπη μου».

https://www.instagram.com/p/Crnn3eBt7cb/

Το 2022 από την άλλη, η Βάσω Λασκαράκη πρωτοτύπισε, αφού ευχήθηκε στον Λευτέρη Σουλτάτο για την επέτειό τους με μια μαντινάδα και φυσικά μια ακόμα φωτογραφία από τον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/Cc7kePQNHVB/

Το 2021 η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος συνδύασαν την επέτειο του γάμου τους με τις καλοκαιρινές τους διακοπές επιστρέφοντας στην Νάξο, το μέρος που είχαν κάνει το γαμήλιο πάρτι τους.