Τα "άγνωστα" παιδιά του Tom Cruise.

Τα "άγνωστα" παιδιά του Tom Cruise.

Πώς είναι σήμερα τα υιοθετημένα παιδιά του Tom Cruise και της Nicole Kidman;

Ακόμη και πριν το ξαφνικό διαζύγιο των superstar, το μόνο παιδί του Tom Cruise που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των Media και των παπαράτσι είναι η 6χρονη Suri, η οποία από την πρώτη μέρα της γέννησής της, μέχρι σήμερα, είναι είδηση. Όμως η Suri δεν είναι η μόνη που έχει το επίθετο Cruise στην οικογένεια.

Τη δεκαετία του 90 όταν ο Tom ήταν παντρεμένος με τη Nicole Kidman, το ζευγάρι είχε υιοθετήσει δύο παιδιά, την Isabella Jane (γεννημένη το Δεκέμβριο του 1992) και τον Connor Antony (γεννημένος τον Ιανουάριο του 1995). Όταν χώρισαν τα παιδιά παρέμειναν με τον πατέρα τους αν και αρκετοί ισχυρίζονται ότι στην πραγματικότητα τα μεγάλωσε η αδελφή του Tom. Η Kidman σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι ήταν επιλογή των παιδιών να μείνουν με τον πατέρα τους.
Τα παιδιά που μεγάλωσαν στη σκιά του διάσημου πατέρα τους , έχουν μιλήσει ελάχιστα στα media και έχουν μείνει μακριά από το τσουνάμι δημοσιότητας των γονιών τους.

Η 19χρονη σήμερα Bella και ο 17χρονος Connor που είναι D.J πρόσφατα μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι στο Los Angeles, ενώ όπως γράφτηκε ανήκουν και οι δύο στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Και ενώ ισχυρίζονται ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις και με την Katie Holms και με την Nicole Kidman, στην πραγματικότητα έχουν δουν την 45χρονη αυστραλή ηθοποιό αρκετά χρόνια.