Δείτε την εγγονή του Elvis Presley με μαγιό

Δείτε την εγγονή του Elvis Presley με μαγιό

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Τα όμορφα γονίδια σίγουρα χαρακτηρίζουν την οικογένεια Presley και αυτό είναι κάτι που η εγγονή του «Βασιλιά» Elvis, δε μας αφήνει να ξεχάσουμε. Η ηθοποιός και μοντέλο Riley Keough, φοράει τα πιο ωραία pin up μαγιό, φωτογραφίζεται για το Vanity Fair και μιλάει για το μελλοντικά της σχέδια, αποδεικνύοντας πως δεν είναι μόνο η «εγγονή» αλλά και πολλά παραπάνω.

Το διάσημο κορίτσι δηλώνει πως δεν έχει καμία μουσική κλίση, ενώ πολύ σύντομα θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Alex Pettyfer στην ταινία «Magic Mike».

«Όταν ήμουν μικρή αγαπούσα τις ταινίες του Stanley Kubrick. Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά σκηνοθέτης. Βέβαια τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά, ξεκίνησα να παίζω στα 16, ε και μετά τα ξέρετε. Είναι πολύ γλυκό που έρχονται άνθρωποι και μου λένε πως έχουν ακούσει ζωντανά τον παππού μου σε διάφορα μέρη, αν και εγώ δεν έχω ταλέντο στη μουσική. Παρόλο που είμαι πολύ ντροπαλή με την υποκριτική σα να το ξεχνώ και να βρίσκω τον εαυτό μου», δηλώνει η εγγονή του Elvis Presley και εμείς αναμένουμε τη νέα της ταινία.