Τελικά δεν «Πεινάει Κανείς»

Τελικά δεν «Πεινάει Κανείς»

Στο θέατρο η Δήμητρα Λιάνη.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ετοιμάζεται να δοκιμάσει το ταλέντο της και στο χώρο του θεάματος.

Πιο συγκεκριμένα, έντονες φήμες κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες πως θα συμμετάσχει στην παράσταση «Πεινάει κανείς» και μάλιστα σε προκλητικό ρόλο έκπληξη με λιγοστά ρούχα.

Οι συντελεστές της ομάδας ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ κρίνοντας απαραίτητο να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να προκύψει συνεργασία δήλωσαν πως αυτό το δημοσίευμα αφορά την άποψη της εφημερίδας Espresso και όχι τη δική τους. Αυτό που έχει συμφωνηθεί είναι να παρακολουθήσει η κυρία Παπανδρέου κάποιες πρόβες και μετά από συζήτηση να αποφασιστεί εάν θα συμμετάσχει ή όχι, πάντα όμως σα σχόλιο και όχι κατά τη διάρκεια της πλοκής.

Τέλος, επισήμαναν πως δε θα υπάρξει γυμνό κατά τη διάρκεια της παράστασης και παρακάλεσαν να υπάρξει προσοχή με τις μέλλουσες δηλώσεις από τα διάφορα μέσα.

Όπως φαίνεται θα παρακολουθήσουμε σε λίγο καιρό την πρώην Πρώτη Κυρία σε ένα τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν που θα περιμέναμε. Θα τα καταφέρει;