Ποιος star απαγόρευσε στην επίσης διάσημη σύζυγό του να κάνει άλλες πλαστικές επεμβάσεις;

Γωγώ Φούντα
Ποιος star απαγόρευσε στην επίσης διάσημη σύζυγό του να κάνει άλλες πλαστικές επεμβάσεις;

Ε δεν έμειναν και πολλά που δεν έχει κάνει!

Μπορεί να είναι φουλ ερωτευμένοι, μπορεί να γυρίζουν video clip για να γιορτάσουν τον έρωτά τους και μπορεί να σχεδιάζουν σύντομα να παντρευτούν, αλλά ποιος είπε ότι δεν έχουν προβληματάκια όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια του κόσμου;

Ο λόγος για το πολυσυζητημένο ζεύγος Kim Kardashian και Kanye West, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι διάγουν ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής τους πορείας(!), κάποια σύννεφα επισκιάζουν τη σχέση τους! Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και σαφείς, ο Kanye τα έχει πάρει κρανίο με τον εθισμό της καλής του στις πλαστικές επεμβάσεις, με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με φήμες, να έχει απαιτήσει ρήτρα προκειμένου η Kim να μην κάνει άλλες.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν όταν ανακάλυψε μηνύματα της καλής του με τον πλαστικό της χειρουργό στα οποία σχεδίαζαν τις... επόμενες επεμβάσεις της! Άστραψε και βρόντηξε λοιπόν ο West ο οποίος ας μη ξεχνάμε ότι έχει αρκετά τραυματικές εμπειρίες από την πλαστική χειρουργική μιας και δεν πάνε πολλά χρόνια που έχασε την μητέρα του κατά τη διάρκεια λιποαναρρόφησης.

Άραγε η Kim ποια από τις 2 της αγάπες θα θυσιάσει; Τον Kanye ή το χειρουργικό νυστέρι; Αν και μεταξύ μας, δεν έχει αφήσει και τίποτα απείραχτο η αθεόφοβη!

Διαβάστε επίσης:

Είναι αυτό το αληθινό σώμα της Kim Kardashian;

Δείτε το νέο video clip του Kanye West με την Kim γυμνή!

H Kendall Jenner ξεγυμνώνεται στην τελευταία φωτογράφηση