Χαμηλές πτήσεις στα νούμερα της εκπομπής της Ευγενίας Μανωλίδου. Στο Queen.gr αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο της επόμενης μέρας!

Χαμηλές πτήσεις στα νούμερα της εκπομπής της Ευγενίας Μανωλίδου. Στο Queen.gr αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο της επόμενης μέρας!

Μόνο στο Queen.gr δίνουμε όλο το ρεπορτάζ για το πώς σχολιάστηκε από τον ΑΝΤ1 το νέο χαμηλό ραβασάκι στα νούμερα τηλεθέασης στο δεύτερο ζωντανό Dancing with a stars Daily. H Ευγενία Νανωλίδου χαίρει  άκρας εμπιστοσύνης και οι μουρμούρες απλά προς το παρών μένουν στο αθόρυβο.

Χτες το πρωί ωραίες μου κυρίες και δεσποινίδες σχολιάζαμε την πρεμιέρα της Ευγενίας. Το κοντέρ έμεινε στο 10.3% και χτες στο 9,9%. Ήταν ψυχρολουσία να μαθαίνεις ότι με Νάντια Μπουλέ και Μιχάλη Ζαμπίδη όταν πριν λίγες μέρες έκανε 70% τηλεθέαση στο ίδιο κανάλι να βλέπεις να πέφτεις σε επιδόσεις. Η αλήθεια ότι το χθεσινό απογευματινό μαγκαζίνο ήταν πιο γρήγορο, πιο συγκεκριμένο στην θεματολογία του. Η παρουσιάστρια άνετη και με φιλότιμες προσπάθειες να κατευθύνει τους καλεσμένους που έκαναν αστεία on air που δεν έκαναν εύκολο το έργο της παρουσιάστριας. Σήμερα φέρνει την Μιμή Ντενίση στο πλατό και τον Αργύρη Αγγέλου και το κάνει λίγο πιο «κουλτουρέ» το όλο θέμα. Αν δεν αλλάξει κάτι αύριο θα επισκεφτεί την εκπομπή της ο Γιάννης Λάτσιος. Θα ακολουθήσουν Ελεονώρα Μελέτη, Νάσος Γαλακτερός που έχουν πολλά να πουν αν τους « ανοίξει» η Ευγενία. Αυτό επιζητά ο ΑΝΤ1. Χωρίς ίντριγκα δεν πας πουθενά. Διαφωνείτε μήπως; Αλλά πως μια μουσικοχορευτική εκπομπή να γίνει μεσημαριανάδικο και να κάνεις άλλου είδους συνέντευξη; Και ειδικά από την Ευγενία που δε θέλει να το σκέφτεται καν;

Το ηθικό της είναι ακμαιότατο . Είναι εξακριβωμένο αυτό που σας λέω. Δεν της έχουν πει φέρε νούμερα για να συνεχίσεις. Ο πήχης ήταν πολύ ψηλά για να λέμε αλήθειες αλλά τι να σου πει χτες ο Ζαμπίδης που ο άνθρωπος κοίταζε το ρολόι του για να φύγει για προπόνηση. Τι παραπάνω να σου κάνει το γλυκό και πανέμορφο Ναντιάκι -για την Μπουλέ μιλάω- όταν παραχώρησε την θέση της στην Ευγενία να δείξει τα βήματα του βαλς με τον παρτενέρ της; Πολλά φιλοσοφικά ερωτήματα που απαντήσεις δίνουμε εμείς οι ίδιοι. Κατά τα άλλα περιμένουμε και δίνουμε μια εβδομάδα καιρό για να στρώσει και να μάθει ο κόσμος ποιά είναι αυτή η εκπομπή που αντικατέστησε το πετυχημένο παιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου. Καλύτερος φωτισμός και πιο άνεση από την Ευανγγελία ήταν τα θετικά που κρατάμε. Από αρνητικά σχόλια να πούμε απλά ότι οι καλεσμένοι είναι λαμπεροί, αλλά αν δε μπουν σε διαδικασία να ενοχληθούν από το αφεντικό της υπόθεσης πώς να μείνεις μια ώρα καρφωμένος στο κανάλι και δεν θα δεις ειδήσεις στον Alpha ή τα Μυστικά της Εδέμ που και εχτές έκαναν 47%. Άντε να δούμε και αύριο η συνέχεια!