Britney Spears: Επιστροφή στην μεγάλη οθόνη;

Britney Spears: Επιστροφή στην μεγάλη οθόνη;

Η superstar μοιράζεται τα επόμενα σχέδιά της

Μπορεί μόλις να ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Las Vegas για τα δύο επόμενα χρόνια, αλλά η Britney Spears εξακολουθεί να κάνει νέα σχέδια για το μέλλον. Η pop star δηλώνει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Θα ήθελα πολύ να πρωταγωνιστήσω σε κάποια ταινία», είπε η Spears πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Ε!. «Θα το ήθελα πραγματικά πολύ, αν ήταν ο σωστός ρόλος θα ήταν τέλεια. Λατρεύω τις κωμωδίες», είπε.
Η 32χρονη τραγουδίστρια έχει να εμφανιστεί στην μεγάλη οθόνη από το 2002, με την ταινία Crossroads. Η ταινία, με πρωταγωνίστριες την ίδια αλλά και την Zoe Saldana είχε κέρδη ύψους 37 εκατομμυρίων δολαρίων. Έκτοτε, η Spears συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το "Will & Grace" και το "How I Met Your Mother." Η Spears, εκτός από την υποκριτική, σκέφτεται σοβαρά και να αποχωρήσει από την showbiz, σύμφωνα με τις δηλώσεις της. «Το έχω σκεφτεί αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι η στιγμή για να βρίσκομαι στην σκηνή και να κάνω ό,τι κάνω. Αν κάνω άλλο μωρό ή κάτι τέτοιο, μάλλον θα μετακομίσω πίσω στη Λουιζιάνα. Μου λείπουν οι άνθρωποι εκεί. Μου λείπει το φαγητό. Μου λείπουν οι ρυθμοί της ζωής, που είναι τόσο πιο απλοί. Δεν υπάρχει η κίνηση που υπάρχει στο Λος Άντζελες. Είναι πολύ ωραία», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Tο comeback της Britney στο Las Vegas. Kατάφερε να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της;
Ποια star απαιτεί να υπάρχουν γαριδάκια και burgers στο καμαρίνι της;
Ποια superstar παραδέχτηκε ότι κάνει ενέσεις κολλαγόνου για να παραμείνει νέα;