Να κάτι που δεν ξέραμε: Η Madonna παράτησε το Rob Lowe στο πρώτο τους ραντεβού;

Να κάτι που δεν ξέραμε: Η Madonna παράτησε το Rob Lowe στο πρώτο τους ραντεβού;

Στα κρύα του λουτρού

Ο sexy ηθοποιός περιέγραψε στην Oprah για το ένα και μοναδικό ραντεβού που είχε με τη Madonna, λέγοντας πώς γνώρισε τη superstar στη διάρκεια μια συναυλίας της. 'Ήταν η δεκαετία του 80 και οι δυο τους ήταν νέοι, ωραίοι και πολύ ανερχόμενοι.

Ο Rob Lowe περιέγραψε πώς μετά τη γνωριμία τους στη συναυλία έδωσαν ραντεβού σε night club της Νέας Υόρκης. «Αυτό ήταν. Αυτή είναι η νύχτα που επιτέλους θα συμβεί» σκέφτηκε ο Rob που τελικά συναντήθηκαν, αλλά για κακή του τύχη το club είχε αφιερώσει εκείνη τη βραδιά στη Madonna και το club ήταν γεμάτο τρελούς fan ντυμένους σα τη Madonna.

Κάποια στιγμή η super star του είπε ότι θέλει να πάει στην πίστα μαζί με τον κόσμο να χορέψει. «Είσαι τρελή. Δεν μπορείς να πας εκεί έξω. Εγώ θα σε περιμένω εδώ» της απάντησε. Η Madonna έφυγε αλλά λίγο πριν εξαφανιστεί γύρισε και του είπε: «Δεν πρόκειται να αφήσω την επιτυχία να μου χαλάσει τη διασκέδαση».
Η Madonna δεν ξαναγύρισε ποτέ πίσω στο ραντεβού της με τον Rob και ο ίδιος προφανώς δεν το ξέχασε αν και πέρασαν δεκαετίες από τότε!