Οh my God: H Jessica Simpson έχει τα πιο γυμνασμένα πόδια της showbiz

Γωγώ Φούντα
Οh my God: H Jessica Simpson έχει τα πιο γυμνασμένα πόδια της showbiz

Δείτε τις νέες της φωτογραφίες που μας άφησαν άφωνους

Δεν ξέρουμε αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά ο άνθρωπος έχει τελικά τεράστια δύναμη και έχει αποδείξει ότι όταν το βάλει για τα καλά στο μυαλό του, το κάνει πραγματικότητα! Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η Jessica Simpson, η οποία έπειτα από 2 εγκυμοσύνες, και αρκετά χρόνια με παραπανίσια κιλά, αποφάσισε να αποκτήσει και πάλι κορμί θανατηφόρο!

Και το κατάφερε, και όταν λέμε τα κατάφερε, το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης, καθώς πλέον η διάσημη σεξοβόμβα, όχι μόνο έχει αδυνατίσει αλλά έχει μεταμορφώσει πλήρως το σώμα της, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται ούτε στο ελάχιστο το γεγονός ότι η γυναίκα αυτή μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν υπέρβαρη!

Οι νέες της φωτογραφίες λοιπόν, δείχνουν μία Jessica απίστευτα γραμμωμένη, να ποζάρει τονίζοντας ακόμη περισσότερο τους μυς της! Και αν όλο το σώμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση είναι τα πόδια της τα οποία άνετα θα μπορούσαν να είναι πόδια αθλήτριας!

Η ίδια ποζάρει περήφανη και χαμογελαστή, και γιατί όχι άλλωστε; Κατάφερε το στόχο της και με το παραπάνω! Άραγε τώρα θα χαλαρώσει ή θα βάλει πλώρη για... πρωταθλητισμό;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το κάστρο που θα γίνει ο γάμος του George Clooney στην Αγγλία (φωτογραφίες)

H γλυκιά Emma Watson μεγάλωσε και... καβάλησε το καλάμι! Δείτε τι έκανε