Τι κρύβεται πίσω από την απουσία Meghan- Harry από το μεγάλο πάρτι για την βασίλισσα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τι κρύβεται πίσω από την απουσία Meghan- Harry από το μεγάλο πάρτι για την βασίλισσα
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο λόγος που δεν έδωσαν το παρών στο πάρτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο είναι αρκετά σημαντικός.

Περισσότερα από 30 μέλη της βασιλικής οικογένειας παρευρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Buckingham Palace για να γιορτάσουν τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο. Όλο το παγκόσμιο ενδιαφέρον παραμένει στραμμένο στο Λονδίνο, με το πάρτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο να αποτελεί πρώτο θέμα στα ξένα μέσα. Ηχηρή ήταν ωστόσο η απουσία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν στο φαντασμαγορικό πάρτι για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Γιατί ο Harry και η Meghan δεν πήγαν στο πάρτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Lilibet γιόρταζαν το Σάββατο (04.06) ο Harry και η Meghan και ήθελαν να περάσουν την ημέρα όσο πιο ιδιωτικά και οικογενειακά γίνεται. Σαν αποτέλεσμα δεν έδωσαν το παρών στο φαντασμαγορικό πάρτι του Platinum Jubilee και φημολογείται πως θα συστήσουν την μικρή Lilibet στην βασίλισσα (και προγιαγιά της) για πρώτη φορά.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στο Mirror πως ο Harry και η Μeghan ήταν «ίσως ευνόητα νευρικοί» πριν από το ταξίδι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, και θα κρατούσαν χαμηλό προφίλ. «Είναι δίκαιο να πούμε ότι τα πράγματα μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας και της υπόλοιπης οικογένειας είναι τουλάχιστον τεταμένα τον τελευταίο καιρό αλλά μέχρι στιγμής έχουν κρατήσει την υπόσχεσή τους ότι δεν θα επισκιάσουν τους εορτασμούς», συμπλήρωσε η πηγή.

Το πάρτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και η ανατρεπτική έναρξη

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge και τα παιδιά τους (ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte) ηγήθηκαν των βασιλικών αφίξεων στο Platinum Jubilee party της Βασίλισσας στα Ανάκτορα του Buckingham το βράδυ του Σαββάτου (04.06). Μαζί τους βρίσκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης καθώς και οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη με τους συζύγους τους.

https://www.instagram.com/p/CeGNb_nthNZ

Η 96χρονη μονάρχης εμφανίστηκε σε ένα κωμικό βίντεο έκπληξη με τον αρκούδο Πάντινγκτον και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η βασίλισσα Ελισάβετ και η διάσημη αρκούδα ήπιαν τσάι και χτύπησαν ρυθμικά τα κουτάλια τους στα φλιτζάνια στον ρυθμό του διάσημου τραγουδιού «We Will Rock You» των Queen.

https://www.instagram.com/p/CeZSJ_SAkkP

Η συναυλία είχε ένα δυνατό line up (Elton John, Diana Ross, Alicia Keys, Queen, Adam Lambert, Duran Duran κ.ά) με περισσότερους από 22.000 παρευρισκόμενους να συγκεντρώνονται έξω από τα Ανάκτορα του Buckingham για να γιορτάσουν και να χορέψουν υπό τον ρυθμό της μουσικής. Η Βασίλισσα παρακολούθησε τη συναυλία από την τηλεόραση στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Meghan - Harry: Η τελευταία φωτογραφία του Archie πριν τον ερχομό στο Λονδίνο

Πηγη κεντρικής: apimages.com