Meghan - Harry: Η τελευταία φωτογραφία του Archie πριν τον ερχομό στο Λονδίνο

Πατούλια Κατερίνα
Meghan - Harry: Η τελευταία φωτογραφία του Archie πριν τον ερχομό στο Λονδίνο
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Οι Sussexes έκαναν μπάρμπεκιου με τους καλούς τους φίλους και υπάρχει μια φωτογραφία που διαγράφηκε. 

Οι Βρετανοί περιμένουν πώς και πώς την άφιξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Λονδίνο. Περιμένουν βέβαια με μεγαλύτερη ανυπομονησία τον μικρό Archie και την ακόμα πιο μικρή Lilibet Diana.

Λίγο πριν την επιστροφή στο Λονδίνο

Γνωρίζουμε καλά πως το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 θα γιορταστούν τα πρώτα γενέθλια της κόρης του Harry παρουσία της βασίλισσας αλλά χωρίς την Kate Middleton και τον William που θα βρίσκονται στην Ουαλία.

Από την άλλη, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν οι Sussexes θα φτάσουν σήμερα ή αύριο στο Λονδίνο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει ο τρίχρονος πια Archie.

Η Meghan και ο Harry έκαναν πριν μερικές ημέρες μπάρμπεκιου με τον κολλητό του πρίγκιπα, Nacho Figueras και τη σύζυγό του Delfina Blaquier η οποία και ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CeHOO-KM2vE

Η φωτογραφία διεγράφη σχεδόν άμεσα από τη Delfina αλλά οι royal fans πρόλαβαν και έκαναν το πολυπόθητο screenshot.

Οι θαυμαστές της Markle ενθουσιάστηκαν αρχικά με το υπέροχο floral φόρεμά της, το ότι ήταν ξυπόλητη κι έπειτα με τον Harry που ήταν casual ντυμένος, μέχρι που όλοι είδαν τον Archie.

Ξετρελαμένος με την κόρη του ο πρίγκιπας Harry: Το βίντεο που αποτελεί τρανή απόδειξη

Ο Archie μεγάλωσε

O μικρός έχει τα χεράκια του στο στόμα, σαν τον μπαμπά του μικρούλη, παίζει και τρώει και φορά λευκό πουκάμισο αλλά δεν έχει τα κατακόκκινα μαλλιά με τα οποία τον είχαμε συνηθίσει.

Σε ένα από τα παγκάκια φαίνεται μια μεγάλη τσάντα που θυμίζει το στυλ της δούκισσας και οι fans τους ενθουσιάστηκαν για την απλή ζωή που βιώνει η οικογένεια των Sussexes.Απλή ζωή, λίγο πριν το Trooping the Colour και το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, που θα σημάνει τη μεγάλη επιστροφή στο Παλάτι.

Ο Archie ως μεγάλος αδερφός

«Ο Archie ξέρει πως θα γίνει μεγάλος αδερφός σύντομα και είναι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσει», είχε πει η Meghan και πρόσθεσε:

«Μας έλεγαν πως όταν έχεις ένα παιδί είναι σαν χόμπι αλλά τα δύο είναι όλη η δουλειά του γονιού. Ξαφνικά καταλάβαμε πως με το δεύτερο παιδί, κανείς δεν σου λέει πως θα εγκλιματιστεί το μεγαλύτερο. Είναι εκεί που ο μεγαλύτερος καταλαβαίνει πως έτσι θα είναι η ζωή κι αυτό είναι διασκεδαστικό».