Ο Κάρολος έγινε viral ως τυροκόμος και ετοιμάζεται για την επέτειο γάμου του με την Καμίλα

Ο Κάρολος έγινε viral ως τυροκόμος και ετοιμάζεται για την επέτειο γάμου του με την Καμίλα

(Annegret Hilse//Pool Photo via AP, File)

Το πρώτο ταξίδι στην Γερμανία για τον Κάρολο ως βασιλιά και η προσπάθεια να δείξει τα πιο ανθρώπινά του στοιχεία. 

Σε ένα μήνα και τρεις μέρες από σήμερα (3/4/2023) ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται για την ενθρόνισή του. Όμως τις επόμενες ημέρες υπάρχει μία διπλή επέτειος ιδιαίτερα σημαντική για εκείνον.

Το πρώτο επίσημο του ταξίδι στην Γερμανία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, ειδικά εκτός των εθιμοτυπικών συναντήσεων. Και η εικόνα του ως αγρότης και τυροκόμος έκανε το γύρο του κόσμου, έχοντας στο πλευρό του τη βασιλική σύζυγο Καμίλα με την οποία την Κυριακή συμπληρώνει τα 18 χρόνια γάμου.

https://www.instagram.com/p/CqfsfHYttiK

Η διπλή επέτειος

Στις 9 Απριλίου του 2005 ο βασιλιάς Κάρολος θα παντρευόταν με πολιτικό γάμο την αιώνια αγαπημένη του Καμίλα σε μία σεμνή τελετή στο κάστρο του Windsor. Από αυτή την τελετή ήταν απούσα η μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ και ο πατέρας του Φίλιππος. Η βασίλισσα ως αρχηγός της Προτεσταντικής εκκλησίας που δεν δέχεται το διαζύγιο, δεν μπορούσε συμβολικά να παραβρεθεί. Το διαζύγιό του από την Diana ήταν τότε μία μικρή παρατυπία που έγινε με την δική της έγκριση.

Την προσεχή Κυριακή ο Κάρολος θα γιορτάσει μαζί με την Καμίλα την 18η επέτειο του γάμου τους, για πρώτη φορά ως βασιλιάς. Και αναμένεται μία μικρή οικογενειακή γιορτή στο Παλάτι για την ημέρα.

Όμως αυτή η ημέρα θα επισκιάζεται πάντα από τον θάνατο του πατέρα του Φίλιππου ο οποίος έφυγε από τη ζωή την ίδια μέρα στις 9 Απριλίου του 2021. Την Κυριακή λοιπόν πριν από την μικρή αυτή γιορτή θα τελεστεί και επιμνημόσυνη δέηση.

Αυτή η ημέρα και αυτή τη χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη από όλες τις απόψεις για τον Κάρολο.

Τι έχει πάθει ο βασιλιάς Κάρολος; Νέα κίνηση καλοσύνης με ένα σημαντικό δώρο στον μικρό του αδελφό

Πάντως η πρόσφατη επίσκεψή του στην Γερμανία μετά της βασιλικής συζύγου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ήταν στην ουσία το πρώτο του επίσημο ταξίδι με το νέο του ρόλο.

Και εκτός της ομιλίας του στη Γερμανική Βουλή, ο Κάρολος επισκέφτηκε και μία μεγάλη φάρμα και γνωστός όπως είναι για τις οικολογικές του δράσεις και την αγάπη του στο περιβάλλον δέχθηκε να πήξει τυρί για να δείξει σε όλους και την πιο ανθρώπινη πλευρά του.

Εξίσου viral με αυτό το βίντεο, έγινε και το πλάνο που τον δείχνει να πηγαίνει με το τραίνο στην Γερμανία και ως γνήσιος βρετανός gentleman είχε παραχωρήσει μεγαλύτερο τραπέζι στην σύζυγό του για να αισθάνεται άνετα εκείνη στο βαγόνι κατά το ταξίδι τους. Της έχει αδυναμία ακόμη και 45 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους.

https://www.instagram.com/p/Cqcy6LfuCEW