Τρομοκρατημένη η Meghan Markle από κίνηση που φέρεται να κάνει ο πρώην σύζυγός της, Trevor Engelson

Τρομοκρατημένη η Meghan Markle από κίνηση που φέρεται να κάνει ο πρώην σύζυγός της, Trevor Engelson

Ο λόγος που ο αποτυχημένος γάμος έρχεται ξανά στο προσκήνιο. 

Όπως είναι γνωστό, αρκετά χρόνια πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle υπήρξε παντρεμένη με τον Trevor Engelson. Τα πρόσφατα νέα θέλουν το «φάντασμα του παρελθόντος» να τη στοιχειώνει μέσω ενός σοκαριστικού απομνημονεύματος το οποίο πρόκειται να εκδόσει. Οπωσδήποτε, η σκιά που πλανάται πάνω της αφορά στο τι το πρόκειται να γράψει για εκείνη ο πρώην σύζυγός της αν κυκλοφορήσει τελικά το βιβλίο για τον αποτυχημένο γάμο τους.

Η 42χρονη ηθοποιός λέγεται πως είναι τρομοκρατημένη για το τί πρόκειται να ειπωθεί την ίδια ώρα που κάνει τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να ξαναχτίσει το brand name της -μετά από μια σειρά αποτυχημένων επιλογών που έβλαψαν εξαιρετικά τη δημόσια εικόνα της.

Στο timing που η Δούκισσα του Σάσεξ θέλει να επιστρέψει στο Instagram και πιθανώς να επανεκκινήσει το blog της, βασιλικός εμπειρογνώμονας ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της, Trevor Engelson -με τον οποίο είχαν χωρίσει τρία χρόνια προτού γνωρίσει τον Harry, είχε σοβαρές προτάσεις προκειμένου να γράψει ένα βιβλίο σχετικά με τον γάμο με την πρώην ηθοποιό της σειράς «Suits». Αυτό μεταφράζεται σε σελίδες που πρόκειται σαφέστατα να προκαλέσουν χάος στη ζωή της Meghan αν τελικά αυτό το βιβλίο βγει στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Η Meghan Markle ξεφαντώνει και ο Harry ποζάρει θλιμμένος: Η viral φωτό στο Twitter

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας, Neil Sean, ισχυρίστηκε ότι ο Trevor έχει δεχθεί άπειρες προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να γράψει την εμπειρία του και τώρα αυτό το σενάριο είναι πολύ πιθανό: Ο Sean δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο βρετανικό ΟΚ!: «Πολλοί εκδότες τού προσφέρουν τεράστια χρηματικά ποσά από την εποχή που η Meghan ήταν στο απόγειο της φήμης της. Πιστεύω ότι είναι σε φάση που κάνει τον απολογισμό του και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα». Σε άλλο σημείο της ενδιαφέρουσας συνέντευξής του ο συγγραφέας είπε χαρακτηριστικά: «Η Meghan είναι αναπόφευκτα τρομοκρατημένη επειδή ο Trevor θα είχε πραγματικά μια αξιοσημείωτη ιστορία να αφηγηθεί γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το πώς είναι να είσαι ο πρώτος της σύζυγος».

Η έκπληξη του πρίγκιπα Harry και η συμβουλή που έδωσε στον γιο του Archie

Ο Neil Sean πρόσθεσε επίσης πώς ο Trevor Engelson, είναι ένας «ωραίος, περιποιητικός άντρας» που έχει προχωρήσει τη ζωή του και που τώρα είναι σε θέση να μοιραστεί την ιστορία του. Το βιβλίο του θα έριχνε μια «διεξοδική ματιά στο πόσο αδίστακτη, φιλόδοξη και αποφασιστική ήταν η Meghan εκ των έσω ενώ θα έβλαπτε ανεπανόρθωτα τη φήμη της», σύμφωνα με τον συγγραφέα.

Trevor Engelson: Ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle είναι παραγωγός του Hollywood

Σύμφωνα με το Town & Country, η Meghan ξεκίνησε να βγαίνει με τον παραγωγό και μάνατζερ ταλέντων του Hollywood, Trevor Engelson, κάποια στιγμή το 2004. Μετά από 7 χρόνια σχέσης, η Meghan και ο Trevor παντρεύτηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2011.

1617845651411_1506494227960meghan-and-trevor.jpeg

Ο Trevor Engelson έχει στο βιογραφικό του πολλές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων πολλών αξιοσημείωτων έργων όπως η σειρά FX Snowfall και η ταινία Remember Me, σύμφωνα με τη σελίδα του στο IMDb.

Κάποια στιγμή, γύρω στο 2018, ο πρώην σύζυγος της Meghan φέρεται να συμμετείχε επαγγελματικά σε μια κωμική σειρά με την ακόλουθη σύνοψη: «Το διαζύγιο είναι δύσκολο. Το να μοιράζεσαι την επιμέλεια είναι πιο δύσκολο. Το να μοιράζεσαι την επιμέλεια με τη βρετανική βασιλική οικογένεια όταν η γυναίκα σου παντρεύεται έναν πρίγκιπα, στο ασυγχώρητο προσκήνιο των βρετανικών ταμπλόιντ, είναι το επόμενο επίπεδο». Ωστόσο, μέχρι σήμερα, το εν λόγω project δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Engelson έχει επίσης προχωρήσει τη ζωή του καθώς παντρεύτηκε τη διαιτολόγο Tracey Kurland τον Μάιο του 2019 με την οποία απέκτησαν το πρώτο τους παιδί έναν χρόνο αργότερα ενώ η δεύτερη κόρη τους ήρθε στον κόσμο το 2021.

1635899319590_te.jpg

Γιατί χώρισαν η Meghan και ο Trevor;

Ο επίσημος λόγος για το διαζύγιό τους το 2013 ήταν οι ασυμβίβαστες διαφορές. Οι δυο τους, δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για το τι προκάλεσε την κατάρρευση του γάμου τους, παρά τις πολλές αναφορές ότι ο Trevor θα έγραφε ένα βιβλίο που θα έλεγε λεπτομερώς τα συναισθήματά του σχετικά με τον γάμο του με την ηθοποιό.