Η Meghan Markle ξεφαντώνει και ο Harry ποζάρει θλιμμένος: Η viral φωτό στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle ξεφαντώνει και ο Harry ποζάρει θλιμμένος: Η viral φωτό στο Twitter

Η Καλιφόρνια έκρυβε μία ακόμα νυχτερινή έξοδο για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry και μαζί τους είχαν τις καλές φίλες της δούκισσας αλλά και τη μαμά της Doria Ragland.

«Αυτό που έμαθα τα δύο τελευταία χρόνια, είναι πως επουλώνω τις πληγές μου βοηθώντας άλλους ανθρώπους. Οι ΗΠΑ είναι το σπίτι μου για τώρα. Αυτή η ζωή που επιλέξαμε, σε αυτή έχουμε επικεντρωθεί ως ζευγάρι για πάντα», είχε πει ο πρίγκιπας Harry το 2022 σε σχέση με το αν του λείπει η ζωή του στο Λονδίνο.

Πόσο καλά περνάει ο Harry στην Καλιφόρνια τελικά;

Και φαίνεται πως παρά τις φήμες που θέλουν τον 38χρονο Harry να σκέφτεται να μετακομίσει ακόμα και στην Αφρική, η ζωή του στην Καλιφίρνια με τη Meghan και τα δύο τους παιδιά είναι στρωμένη αυτή τη στιγμή.

Μπορεί επίσημες εμφανίσεις μαζί να μην έχουν κάνει, όμως οι Sussexes εντοπίστηκαν στην πρόσφατη συναυλία της Beyonce και το διασκέδασαν πολύ, τουλάχιστον η Meghan, Οι κολλητές της και η μαμά της Doria που εντοπίστηκαν και να χορεύουν και να τραγουδούν.

Ο Harry από την άλλη ήταν σκεπτικός και θλιμμένος στην πόζα αυτή που έγινε viral στο Twitter. H Μeghan είναι μεγάλη φαν της Queen Be από τότε που ήταν ακόμα μια άγνωστη ηθοποιός και δημοσίευε φωτογραφίες από συναυλίες της τραγουδίστριας στο Instagram.

Οι Sussexes είχαν μιλήσει δημόσια με την Beyonce και τον σύζυγό της Jay- Z στο Λονδίνο στην πρεμιέρα του Lion King το 2029 όπου η Beynoce είχε αποκαλέσει «πριγκίπισσά μου» τη Meghan και οι δύο γυναίκες είχαν μιλήσει για τα παιδιά τους.

Δύο χρόνια μετά, η Beyοnce αποκάλεσε γενναία τη Markle για όσα είχε αποκαλύψει στην Oprah σχετικά με τον φυλετικό ρατσισμό που δέχτηκε στο Παλάτι.

Σου λείπει ο πατέρας και ο αδερφός σου;

Γιατί ο Harry ήταν όμως θλιμμένος; Μήπως του λείπει το Λονδίνο; Ο αδερφός; Ο πατέρας του; Αυτή την ερώτηση έκανε η παρουσιάστρια του NBC, με τον πρίγκιπα να απαντά πριν έναν χρόνο:

«Ξέρεις τι εννοώ, αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και έχω επικεντρωθεί σε αυτούς τους άντρες και τις οικογένειές τους. Είμαι εδώ και δίνω το 120% για να είμαι σίγουρος πως θα βιώσουν μια εμπιερία ζωής και σε αυτό επικεντρώνομαι. Όταν φύγω από δω, θα επικεντρωθώ στην οικογένειά μου, η οποία μου λείπει απίστευτα», είπε ο Harry.