Τα juicy απομνημονεύματα του πρώην συζύγου της Meghan Markle ερμηνεύονται & ως 6 «βόμβες» μεγατόνων

Τα juicy απομνημονεύματα του πρώην συζύγου της Meghan Markle ερμηνεύονται & ως 6 «βόμβες» μεγατόνων

«Το τελευταίο πράγμα που θέλει η Meghan Markle είναι να συνδεθεί με κάθε είδους παράνομη ουσία», είπε πηγή από το περιβάλλον της.

Όπως είναι γνωστό σε (σχεδόν) όλον τον πλανήτη, προτού η Meghan Markle βρει τον πρίγκιπά της στο πρόσωπο του Harry, υπήρξε παντρεμένη με τον Trevor Engelson με τον οποίο ήταν σε σχέση για πάνω από πέντε χρόνια. Το πρώην ζευγάρι, παντρεύτηκε το 2011 και χώρισε το 2013, ενώ η σχέση τους μέτρησε συνολικά έξι χρόνια κοινής πορείας.

Trevor Engelson: Ποιος είναι ο 46χρονος πρώην σύζυγος της Meghan Markle και ποια παντρεύτηκε μετά

Όπως επίσης ξέρουν οι royal fans όλου του πλανήτη, και δέκα χρόνια αφότου τράβηξαν δρόμους χωριστούς, στη συνέχεια και οι δύο παντρεύτηκαν άλλα άτομα. Η 42χρονη ηθοποιός είναι βεβαίως παντρεμένη με τον 39χρονο πρίγκιπα Harry από το 2018, ενώ ο 46χρονος παραγωγός ταινιών και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής Underground είναι παντρεμένος με τη διατροφολόγο Tracey Kurland από το 2019.

Meghan-Markle-and-Trevor-Engelson-1316711.jpg

Στα πιο πρόσφατα νέα τώρα του πρώην ζευγαριού και εν μέσω φημών περί δημοσίευσης απομνημονευμάτων του Engelson, το περιοδικό Woman's Day ενισχύει τα σενάρια ότι ο 46χρονος πρόκειται να γράψει ένα βιβλίο στο οποίο και είναι αποφασισμένος να αφηγηθεί τα πάντα. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι πηγές υποστηρίζουν ότι «ήρθε η ώρα» ο παραγωγός ταινιών ταινιών να μιλήσει για τη σχέση του με τη Meghan. Ο συντάκτης του άρθρου λέει ότι εκδοτικοί οίκοι προσφέρουν στον Trevor «γη και ύδωρ» και ότι εξετάζει σοβαρά τις προτάσεις τονίζοντας πως «αν και έχει προχωρήσει τη ζωή του δεν υπάρχει "διαφυγή" από την ιστορία του».

Η Meghan Markle μοιράζεται τους φόβους της για τον Archie και τη Lilibet

Το άρθρο του περιοδικού έκανε επίσης εικασίες για το τι θα μπορούσε να πει ο πρώην σύζυγος στα απομνημονεύματά του. Όπως αναφέρεται, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες που επέφεραν το διαζύγιο, και τους βαθύτερους λόγους που η Markle επέστρεψε ταχυδρομικά τα δαχτυλίδια του γάμου και των αρραβώνων.

Με τη σχέση του πρώην ζεύγους να θεωρείται ότι τελείωσε μετά τη μετεγκατάσταση της Markle στον Καναδά για τη σειρά Suits, o Trevor θα δώσει πολλά «άπλυτά» της στη φόρα τα οποία εκείνη επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» το 2013. Πηγή ανέφερε ότι ήταν ένας «εντελώς διαφορετικός άνθρωπος» όταν μετακόμισε στο Τορόντο για τη σειρά και ότι ο χωρισμός ήταν «ξαφνικός και έγινε τόσο ανελέητα» που έκανε τον τότε σύζυγό της να νιώθει «χρησιμοποιημένος» από εκείνη.

Πιθανολογείται ότι θα ειπωθούν πράγματα και από τον γάμο τους και το γεγονός ότι στους καλεσμένους δόθηκε μαριχουάνα ως δώρο καλωσορίσματος στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε πίσω στην Τζαμάικα το 2011. Η κατοχή ναρκωτικών φέρεται να ήταν παράνομη στη χώρα εκείνη την εποχή, αν και πιστεύεται ότι η κατοχή μικρών ποσοτήτων έχει έκτοτε περιοριστεί σε ασήμαντο αδίκημα. Πάντως, μια πηγή είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό: «Το τελευταίο πράγμα που θέλει η Meghan Markle είναι να συνδεθεί με κάθε είδους παράνομη ουσία».

Τι θα συμβεί αν δεις ξαφνικά μπροστά σου στον δρόμο την Meghan Markle;

Στο βιβλίο λέγεται πως θα γίνει και εκτενής αναφορά στο σχόλιο της Meghan Markle το 2017 ότι δεν ήξερε πολλά για τον πρίγκιπα Harry πριν από τη σχέση τους και θα αναλυθεί όλο το «ανόητο σκεπτικό» γύρω από αυτή τη δήλωση που κανείς δεν πίστεψε.

Το περιοδικό Woman's Day είπε επίσης ότι το βιβλίο θα μπορούσε να κινηθεί και γύρω από το οικογενειακό της ιστορικό, συμπεριλαμβανομένου του ότι φέρεται να επέλεξε να ζήσει για κάποια περίοδο μαζί με τον -79χρονο σήμερα- πατέρα της Thomas Markle, και όχι με τη 67χρονη μητέρα της, Doria Ragland. «Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν περισσότερα στην οικογενειακή της ιστορία και ο Trevor τα ξέρει εκ των έσω».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Trevor πρόκειται να αναφερθεί και στην «αδίστακτη φιλοδοξία» της. Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι η Meghan δεν θα είχε τον ρόλο της στο Suits χωρίς τον Trevor, ο οποίος φέρεται να της έδωσε ρόλο στην ταινία του, Remember Me πίσω στο 2010. «Της έδωσε αυτόν τον ρόλο και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, χωρίς να σκεφτεί για μια στιγμή ότι θα πήγαινε στο Τορόντο λίγους μήνες αργότερα για το Suits», ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή προσθέτοντας πως έβλεπε τον παραγωγό ως «σκαλοπάτι» της.