Trevor Engelson: Ποιος είναι ο 46χρονος πρώην σύζυγος της Meghan Markle και ποια παντρεύτηκε μετά

Trevor Engelson: Ποιος είναι ο 46χρονος πρώην σύζυγος της Meghan Markle και ποια παντρεύτηκε μετά
2011 Amanda Edwards

Η νέα του σύζυγος και οι δύο κόρες τους & η κωμική σειρά που φέρεται να έκανε για το διαζύγιό του με την Markle η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (μέχρι σήμερα τουλάχιστον). 

Είναι γεγονός πως ο πρώτος κύκλος των ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan Markle κυκλοφορεί στο Netflix. Τα τρία πρώτα επεισόδια εξετάζουν σε βάθος, παρασκηνιακά την αρχή της σχέσης του πρίγκιπα και της ηθοποιού απευθείας από τις ίδιες τις πηγές. (Πόσο χαριτωμένο που ο Harry τράβηξε στην αρχή της γνωριμίας μια φωτογραφία της 41χρονης με φίλτρο Snapchat, ε;).

«Στην Kate δεν αρέσουν οι αγκαλιές»: Η Meghan περιγράφει την πρώτη γνωριμία της με την Markle

Από το ντοκιμαντέρ, αποδεικνύεται ότι το ζευγάρι ερωτεύτηκε όταν η Markle δεν έψαχνε για αγάπη όπως αναφέρεται στο επεισόδιο 1. Μάλιστα, ήταν αποφασισμένη να περάσει ένα ανέμελο single καλοκαίρι το 2016 (δηλαδή μέχρι που τράβηξε την προσοχή του Harry στο Instagram).

https://www.instagram.com/p/Cl5kTJHMY0u

Εκείνη την εποχή, είχαν περάσει 3 χρόνια από τότε που είχε οριστικοποιηθεί το διαζύγιο της Meghan και του Engelson, και τώρα ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς η Meghan από τον παραγωγό πρώην σύζυγό της γνώρισε τον πρίγκιπα.

Harry- Meghan: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ στο Netflix & ο Archie είναι σταρ από τώρα

Trevor Engelson: Ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle είναι παραγωγός του Hollywood

Σύμφωνα με το Town & Country, η Meghan ξεκίνησε να βγαίνει με τον παραγωγό και μάνατζερ ταλέντων του Hollywood, Trevor Engelson, κάποια στιγμή το 2004. Μετά από 7 χρόνια σχέσης, η Meghan και ο Trevor παντρεύτηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2011.

1617845651411_1506494227960meghan-and-trevor.jpeg

Ο Trevor Engelson έχει στο βιογραφικό του πολλές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων πολλών αξιοσημείωτων έργων όπως η σειρά FX Snowfall και η ταινία Remember Me, σύμφωνα με τη σελίδα του στο IMDb.

Κάποια στιγμή, γύρω στο 2018, ο πρώην σύζυγος της Meghan φέρεται να συμμετείχε επαγγελματικά σε μια κωμική σειρά με την ακόλουθη σύνοψη: «Το διαζύγιο είναι δύσκολο. Το να μοιράζεσαι την επιμέλεια είναι πιο δύσκολο. Το να μοιράζεσαι την επιμέλεια με τη βρετανική βασιλική οικογένεια όταν η γυναίκα σου παντρεύεται έναν πρίγκιπα, στο ασυγχώρητο προσκήνιο των βρετανικών ταμπλόιντ, είναι το επόμενο επίπεδο». Ωστόσο, μέχρι σήμερα, το εν λόγω project δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Engelson έχει επίσης προχωρήσει τη ζωή του καθώς παντρεύτηκε τη διαιτολόγο Tracey Kurland τον Μάιο του 2019 με την οποία απέκτησαν το πρώτο τους παιδί έναν χρόνο αργότερα ενώ η δεύτερη κόρη τους ήρθε στον κόσμο το 2021.

1635899319590_te.jpg

Γιατί χώρισαν η Meghan και ο Trevor;

Ο επίσημος λόγος για το διαζύγιό τους το 2013 ήταν οι ασυμβίβαστες διαφορές. Οι δυο τους, δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για το τι προκάλεσε την κατάρρευση του γάμου τους, παρά τις πολλές αναφορές ότι ο Trevor έγραφε ένα βιβλίο που θα έλεγε λεπτομερώς τα συναισθήματά του σχετικά με τον γάμο του με την ηθοποιό.

Σαφέστατα, ένα πρόβλημα με οποιονδήποτε βρίσκεται στο βασιλικό προσκήνιο είναι ότι υπάρχουν πολλές εικασίες και φήμες. Για παράδειγμα, μια αναφορά από την Express UK παρουσιάζει δύο εντελώς διαφορετικές οπτικές για το διαζύγιο Meghan/Trevor. Η πρώην κολλητή της Meghan, Ninaki Priddy, έχει πει για εκείνον: «Σίγουρα του έβγαλαν τράβηξαν το χαλί [με το διαζύγιο]. Πληγώθηκε». Η Priddy, η οποία ήταν η κουμπάρα της Meghan στο γάμο της με τον Trevor, έκοψε τους δεσμούς όταν άκουσε τη δική του πλευρά στην ιστορία.

Ωστόσο, η Abby Wathan, (μια μακροχρόνια φίλη της Meghan), δήλωσε πως η φίλη της απλά συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της με τον Trevor δεν ήταν κατάλληλος για εκείνη. «Και οι δύο περάσαμε τη διαδικασία διαζυγίου, οπότε δεθήκαμε και γι' αυτό. Εγώ κατέρρευσα αλλά εκείνη ενδυναμώθηκε. Πήρε πίσω τη δύναμή της. Δεν ήταν η σωστή σχέση για εκείνη, οπότε προχώρησε».

Όπως σημειώνει η ίδια η Meghan στα ντοκιμαντέρ Harry & Meghan έχουν γράψει τόσοι πολλοί άνθρωποι γι' αυτήν που δεν καταλαβαίνει γιατί δεν θα έπρεπε οι ίδιοι να έχουν την ευκαιρία να πουν τη δική τους ιστορία;