Η Kate Middleton προετοιμάστηκε για τη βασιλική ζωή από το πανεπιστήμιο και εξήγησε το πώς

Η Kate Middleton προετοιμάστηκε για τη βασιλική ζωή από το πανεπιστήμιο και εξήγησε το πώς

Η Kate Middleton μίλησε για το ξεχωριστό χόμπι που αγάπησε στο πανεπιστήμιο και την «προετοίμασε» για τη βασιλική ζωή.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο ερευνητικό Πανεπιστήμιο Nottingham Trent, την προηγούμενη εβδομάδα, η Kate Middleton μίλησε για την περίοδο που ήταν φοιτήτρια και αναπόλησε τις στιγμές που ξεκίνησε την «καριέρα» της στη φωτογραφία μέσω της φοιτητικής λέσχης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια «μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα και να θέτω προκλήσεις στον εαυτό μου, είτε σχετικές με τον αθλητισμό, είτε με τη μουσική, είτε και με την τέχνη». Μιλώντας για πρώτη φορά για την λέσχη που την έκανε να αγαπήσει την φωτογραφία, η Kate Middleton είπε πως «ήταν υπέροχη, γνώρισα νέους φίλους και αποτελεί κάτι το οποίο συνεχίζω να αγαπώ και να απολαμβάνω μέχρι σήμερα».

kate-middleton

Πώς το χόμπι της στη φωτογραφία έχει «αξιοποιηθεί»

Όπως φυσικά γνωρίζουμε, αυτό το νεανικό χόμπι δεν έμεινε απλώς μία ανάμνηση των φοιτητικών χρόνων της Kate Middleton, αλλά έγινε μία ασχολία που συνεχίζει να υπάρχει στη ζωή της, λαμβάνοντας, μάλιστα, και βασιλική σφραγίδα.

Η σύζυγος του πρίγκιπα William και μελλοντική βασίλισσα του Ηνωμένου Βασίλειου έχει πλέον πάρει τον ρόλο του φωτογράφου της οικογένειας. Φωτογραφίες των τριών παιδιών της, George, Charlotte και Louis, τις οποίες έχει τραβήξει η ίδια, συχνά δημοσιεύονται στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CrtzRAJN9Ff/
https://www.instagram.com/p/CcsPVJwN5C6/

Και όχι μόνο αυτό. Η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε την πριγκίπισσα Kate για φωτογράφο της για το εξώφυλλο του περιοδικού Country Life, όταν είχε τα 75α γενέθλιά της.

Μιλώντας για αυτή τη «συνεργασία» με την Kate Middleton, η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου είχε δηλώσει ότι «Έκανε πολύ καλές λήψεις και το κάνει κατά κάποιο τρόπο φυσικά. Διασκεδάσαμε πολύ όταν το κάναμε. Ήταν πολύ χαλαρό και, φυσικά, πολύ ευγενικό εκ μέρους της. Ήρθε με τη φωτογραφική της μηχανή και είναι εξαιρετικά καλή φωτογράφος».

Μάλιστα, οι φωτογραφίες ήταν τόσο εντυπωσιακές, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο εξώφυλλο να κερδίσει βραβείο σε τελετή απονομής βραβείων για περιοδικά.

https://www.instagram.com/p/CuE3_BOt8Zg/

Έτοιμη για… δουλειά σε περιοδικό

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Country Life, Mark Hedges, είχε δηλώσει τότε, μιλώντας για τις ικανότητες της Kate Middleton πως «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο φιλοξενούμενος συντάκτης μας απαθανατίστηκε τόσο υπέροχα από τη βασιλική φωτογράφο, τη Δούκισσα του Cambridge».

Μάλιστα, αστειευόμενος, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η πριγκίπισσα Kate είναι ευπρόσδεκτη για να εργαστεί στο περιοδικό.

Οι αφίσες της ντροπής για τους Middleton: Τα χρέη που άφησε η μαμά της Kate την κυνηγούν ήδη

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP