Η επίσκεψη του Καρόλου στην Κένυα φανέρωσε την αγάπη του για την Kate Middleton

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η επίσκεψη του Καρόλου στην Κένυα φανέρωσε την αγάπη του για την Kate Middleton

O βασιλιάς Κάρολος έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου του William στην Kate και αναφέρθηκε σε εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια.

Οι δεσμοί της Bρετανικής βασιλικής οικογένειας με την Κένυα ήταν ανέκαθεν ισχυροί και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πριν από μερικά χρόνια ο πρίγκιπας William επέλεξε να κάνει εκεί πρόταση γάμου στην Kate Middleton.

Πριν από λίγα 24ωρα ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκαν στην Κένυα στο πλαίσιο του ταξιδιού του μονάρχη. Αυτή η επίσκεψη σηματοδοτεί το πρώτο ταξίδι του βασιλιά σε χώρα της Κοινοπολιτείας μετά την άνοδό του στο θρόνο.

Στην ομιλία του σε συμπόσιο ο Κάρολος επισήμανε κάποιες από τις αναμνήσεις που έχουν τα μέλη της οικογένειάς του στην Αφρικανική χώρα και έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου του William στην Kate Middleton το 2010.

Η τρυφερή αναφορά του Καρόλου στην Κate Middleton

«Ήταν εδώ, με θέα το όρος Κένυα, που ο γιος μου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του, που τώρα είναι η αγαπημένη μου νύφη», είπε ο βασιλιάς Κάρολος.

Η είδηση του βασιλικού γάμου είχε γίνει τότε γνωστή λίγες εβδομάδες αργότερα και ακολούθησε κοινή συνέντευξη William-Kate όπου μίλησαν για το πώς προέκυψε η πρόταση.

https://www.instagram.com/p/CeTljTbtTFj/

Το όνομα του ανιψιού της Kate Middleton, η πρώτη φωτογραφία και τα τρυφερά λόγια

Τι έχει δηλώσει ο πρίγκιπας William για την πρόταση γάμου

«Όπως γνωρίζει κάθε άνδρας εκεί έξω, χρειάζεται ένα συγκεκριμένο κίνητρο για να προχωρήσεις», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας William.

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, το σχεδίαζα, και μετά το ένιωσα πολύ σωστά στην Αφρική. Ήταν όμορφο».

Αν και γνωρίστηκαν ως φοιτητές αρκετά χρόνια νωρίτερα και έγιναν ζευγάρι, η πρόταση γάμου αποτέλεσε έκπληξη για την Kate.

«Ήταν ένα απόλυτο σοκ. Υπάρχει ένας αληθινά ρομαντικός άνθρωπος εκεί μέσα», έχει δηλώσει στο παρελθόν η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Πριν από τρία χρόνια ο πρίγκιπας William είχε αναφερθεί ξανά δημόσια στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην Κένυα.

Τον Ιανουάριο του 2020, ο πρίγκιπας William μίλησε ξανά για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην Κένυα αναφέροντας: «Η αφρικανική ήπειρος κατέχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι το μέρος που ο πατέρας μου πήγε τον αδελφό μου και εμένα λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μας. Και όταν αποφάσιζα πού θα ήταν καλύτερο να κάνω πρόταση γάμου στην Catherine, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πιο κατάλληλο μέρος από την Κένυα για να γονατίσω».

William και Kate παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011 και έχουν απέκτησαν τρία παιδιά: τον 10χρονο πρίγκιπα George, την 8χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 5χρονο πρίγκιπα Louis.

Πηγή κεντρικής: apimages.com