1,5 εκ. likes σε 8 ώρες για τον William, την Kate και τα παιδιά τους που πόζαρουν για τις γιορτές

Πατούλια Κατερίνα
1,5 εκ. likes σε 8 ώρες για τον William, την Kate και τα παιδιά τους που πόζαρουν για τις γιορτές

«Το μέλλον της βασιλικής οικογένειας είναι σε καλά χέρια», έγραψαν οι θαυμαστές του William και της Kate τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Η παράδοση της χριστουγεννιάτικης κάρτας συνεχίζεται και φέτος στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Την αρχή έκανε ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα.

https://www.instagram.com/p/C0pagR3M5fD/

Mια πόζα με την Καμίλα από την 6η Μαΐου και την ημέρα της στέψης του, επέλεξε ο Κάρολος, σε ένα ποστ που δεν ξεπέρασε 73,5 χιλιάδες likes σε ένα προφίλ που έχει πάνω από 13 εκατομμύρια followers και το οποίο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022, μιλούσε για τη βασίλισσα και τα κατορθώματά της.

Η οικογενειακή κάρτα των Wales

Σε αντίθεση με τις πόζες από ταξίδια ή μέσα στη φύση, ο William και η Kate επέλεξαν ένα πιο επίσημο πορτρέτο για τη φετινή τους κάρτα, σε μια ασπρόμαυρη λήψη με τα τρία τους παιδιά.

https://www.instagram.com/p/C0pf0IXNv15/

«Η χριστουγεννιάτικη κάρτα μας για το 2023», έγραψε ο λογαριασμός του William στο Instagram, σε μια πόζα στην οποία την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά των Wales.

Ο πανύψηλος George που κοντεύει να φτάσει τη μαμά του, η Charlotte που είναι ολόκληρη κοπέλα και θυμίζει την προγιαγιά της Ελισάβετ και ο Louis που δεν είναι πια εκείνο το σκανταλιάρικο μικρό αγοράκι που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Ο 5χρονος Louis, η 8χρονη Charlotte και ο 10 ετών George μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κόσμου στα σχόλια με την πλειοψηφία των fans να τονίζει πως ο William έχει μια υπέροχη οικογένεια, τρία παιδιά που μεγαλώνουν με χάρη και ένα ευοίωνο μέλλον για το στέμμα.

To οικογενειακό πορτρέτο τράβηξε ο Josh Shinner και η πόζα ήρθε μετά τις αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο του Omid Scobie για το πώς η Kate ήταν μία από τους royals που έκανε σχόλια για το χρώμα του παιδιού του Harry με τη Μeghan μαζί με τον Κάρολο.

Ούτε η 41χρονη Kate, ούτε ο William έχουν απαντήσει στα σχόλια του βιβλίου, παρότι πηγή από το παλάτι ανέφερε πώς ο Κάρολος με τον μεγάλο του γιο έχουν σκερφτεί το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά.