Τι συμβαίνει με την ανακοίνωση του Παλατιού στο BBC για την Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
Τι συμβαίνει με την ανακοίνωση του Παλατιού στο BBC για την Kate Middleton

Άφαντη ακόμα η Kate Middleton η οποία έχασε και την παράδοση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, από την οποία δεν έλειψε ούτε όταν ήταν έγκυος.

Την παράδοση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, στην οποία οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας μοιράζουν τριφύλλια στους Ιρλανδούς Φρουρούς, έχασε για πρώτη φορά η Kate Middleton.

Από τότε που η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα William, έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο, συμμετέχοντας στην παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου (με εξαίρεση το 2020 και το 2021, λόγω της πανδημίας) δεν είχε χάσει ποτέ τη γιορτή αυτή. Όχι όμως φέτος, που η πριγκίπισσα αγνοείται.

William πού είναι η Kate; Άφαντη στους στενούς συνεργάτες της- Η θεωρία για τον Thomas Kingston

Η ανακοίνωση στο BBC:

Η φήμη πως το Παλάτι ετοιμάζει ανακοίνωση για την Middleton στο BBC, κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ πλησιάζουμε πως το Πάσχα, μετά το οποίο υποτίθεται πως θα βλέπαμε την Middleton κι ενώ η 42χρονη φέρεται να μην έχει συμμετοχή ούτε στην παρέλαση του Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου 2024.

Το alert του BBC δεν επιβεβαιώνει ούτε το ίδιο το BBC, είναι αλήθεια όμως πως όταν το Παλάτι ετοιμάζεται για μια δήλωση, ενημερώνει το μέσο το οποίο θα τη μεταφέρει στον κόσμο. Ακόμα και στην ανακοίνωση του καρκίνου του βασιλιά, οι πιο παλιοί και μεγάλοι βασιλικοί ρεπόρτερς, γνώριζαν ότι θα γίνει μια σημαντική ανακοίνωση.

Άγνωστο το πού είναι η Middleton και τα παιδιά

Ενώ οι θεωρείες συνωμοσίας θέλουν την Middleton ακόμα και σε κώμα, άγνωστο παραμένει το αν τα τρία της παιδιά συνεχίζουν να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο.

Την ίδια την Κate δεν έχουν ακούσει ούτε οι στενοί της συνεργάτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν ούτε για το υποτίθεται «προγραμματισμένο» χειρουργείο της πριγκίπισσας.

Εν τω μεταξύ, και ο αδερφός της Diana, Charles, μίλησε στην Laura Kuenssberg του BBC για όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν την Kate και τόνισε πως το μόνο που θέλει και για το μόνο που ανησυχεί είναι να μαθευτεί η αλήθεια.

Το Kategate πάντως, θεριεύει στο Twitter/x και όχι άδικα.