William πού είναι η Kate; Άφαντη στους στενούς συνεργάτες της- Η θεωρία για τον Thomas Kingston

Πατούλια Κατερίνα
William πού είναι η Kate; Άφαντη στους στενούς συνεργάτες της- Η θεωρία για τον Thomas Kingston

Στη νέα εμφάνιση του πρίγκιπα William όλοι τον ρωτούν πού είναι η Kate. Ο πρίγκιπας τηρεί σιγή, οι στενοί συνεργάτες της Middleton δεν της έχουν μιλήσει και η κηδεία του Thoma Kingston τον έφερε πάλι στο προσκήνιο.

Το #freekate έχει ξεκινήσει να καλπάζει στα κοινωνικά δίκτυα και όχι άδικα. O κόσμος δεν βλέπει την 42χρονη πριγκίπισσα και όλοι απορούν για το αν η Middleton ζει, είναι καλά, αναρρώνει από αυτή την προγραμματισμένη μεν αλλά τόσο σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Άφαντη η Kate και από τους στενούς της συνεργάτες

Κι ενώ ο πλανήτης ψάχνει την Middleton, η πριγκίπισσα παραμένει άφαντη και από τα βασικά ανώτατα μέλη της στενής ομάδας της. Σύμφωνα με την Daily Record, οι συνεργάτες της Kate, δεν την έχουν δει μετά την επέμβαση και δεν γνώριζαν καν για το προγραμματισμένο αυτό χειρουργείο.

Πηγή του Us Weekly, τόνισε πως το Παλάτι τηρεί σιγή για την υγεία της Kate και πίσω από τις κλειστές πόρτες του.

«Μέλη από την ομάδα της Kate, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να την δουν ή να της μιλήσουν και δεν ήξεραν τίποτα για το χειρουργείο μέχρι τη στιγμή που αυτό ανακοινώθηκε. Ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει και τα χείλη τους είναι σφραγισμένα», τόνισε η πηγή από το Παλάτι.

Britain Royals

Την Middleton πάντως, φέρονται να έχουν επισκεφτεί μόνο η Καμίλα και ο Κάρολος και μέλη της οικογένειας πιο μακρινά, τονίζουν ανώνυμα πως όλη αυτή η ομίχλη πίσω από το τι συμβαίνει με την Kate κάνει κακό σε όλους και δημιουργεί παραπάνω αναστάτωση.

Και μέσα σε όλα αυτά, το φιάσκο με την φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία από τη γιορτή της Μητέρας στη Βρετανία, έκανε την Kate που αναρρώνει, να αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη για μια φωτογραφία που δεν τράβηξε η ίδια αλλά ο πρίγκιπας William.

Το γενναίο πρόσωπο του William

Ο πρίγκιπας William, παρά την κακή κριτική που του ασκείται, συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις, όπως η χτεσινή στα βραβεία στο όνομα της μητέρας του Diana που συμπλήρωσαν 25 έτη.

Πού είναι η Kate Middleton; Οι φήμες για απιστία του William, κακούργημα και νευρικό κλονισμό

https://www.instagram.com/p/C4d9Vh8p-kv/

Το mea culpa της Kate Middleton για τα 16 λάθη στη νέα φωτογραφία με τα παιδιά της

https://www.instagram.com/p/C4gt6lUNcxe/

O William έχει ακούσει από ανέκδοτα από την Ολλανδία μέχρι και σφοδρή κριτική από τον Λευκό Οίκο. Οι royal ειδικοί τονίζουν πως ο William έχει προτάξει το γενναίο του πρόσωπο και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην λυγίζει όταν τη στιγμή που τον συναντά οπουδήποτε συγκεντρωμένο πλήθος, τον ρωτά είτε που είναι η Kate, είτε τι της έχει κάνει.

Έγινε και η κηδεία του Thomas Kingston

140 συγγενείς και φίλοι του Thomas Kingston που βρέθηκε νεκρός στις αρχές Μαρτίου, τον αποχαιρέτησαν στην κηδεία του στο παρεκκλήσι του St. James στο Παλάτι του Λονδίνου.

Ο William - τον οποίο οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν να ξενυχτούσε μαζί του πριν τον θάνατό του- βρέθηκε στην κηδεία του 45χρονου Thomas ο ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι των γονιών του στο Cotwolds στις 25 Φεβρουαρίου 2024.

Σύζυγος της Lady Gabriella,κόρης του πρίγκιπα Michael του Kent, o Thomas βρέθηκε νεκρός μετά από χτύπημα στο κεφάλι. Η Lady Gabriella, 42 ετών, δεν είναι εργαζόμενο μέλος του Παλατιού αλλά ο πατέρας της, 81 ετών σήμερα, είναι πρώτος ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Lady Gabriella και ο Thomas Kingston αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2019 στο Sark και την άνοιξη του 2019 παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, ενώ η δεξίωση έγινε στο Frogmore House στο Windsor.

Ένας ακόμη royal γάμος θα γίνει στο Windsor, και ο γαμπρός είναι πρώην της Middleton

O γάμος εκείνος της 18ης Μαΐου 2019, ήταν σημαδιακός, μιας και ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Harry μετά τον ερχομό του γιου του Archie. Παρούσα εκεί ήταν και η Ελιάβετ με τον Φίλιππο αλλά και η Pippa Middleton η οποία παρευρέθηκε στον γάμο με τον σύζυγό της, James Matthews. Στον γάμο παρευρέθηκε επίσης και ο αδερφός της Kate Middleton και της Pippa, James Middleton, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του, Alizee Thevenet

Σύμφωνα με την royal εκπρόσωπο της Daily Mail, Rebecca English, ο αρραβωνιαστικός της Gabriella, Thomas έβγαινε κάποτε (το 2011) με την Pippa Middleton.

Britain Royal Wedding

Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα, μελετάται ποια ήταν η σχέση του Thomas και με την Kate Middleton.

Britain Royals Funeral