Η πρώτη ανάρτηση της Tatiana Blatnik μετά το διαζύγιο είχε ένα σημαντικό μήνυμα και ένα «ευχαριστώ»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η πρώτη ανάρτηση της Tatiana Blatnik μετά το διαζύγιο είχε ένα σημαντικό μήνυμα και ένα «ευχαριστώ»

Η Tatiana Blatnik μοιράστηκε μερικά backstage στιγμιότυπα από το νέο της project. Το νέο μήνυμα της 43χρονης και οι ευχαριστίες. 

Περίπου δύο εβδομάδες συμπληρώθηκαν από την ανακοίνωση του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Tatiana Blatnik, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Στα μπλε η Tatiana Blatnik στο Καλλιμάρμαρο- Η κομψή εμφάνιση με την Άννα Μαρία μετά το διαζύγιο

H 43χρονη είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα ψυχικής υγείας και τα τελευταία χρόνια έχει ιδρύσει το «Breathe Hellas», ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε με στόχο την εξάλειψη του στίγματος που συνδέεται με τη ψυχική υγεία.

Η πρώτη ανάρτηση της Tatiana Blatnik μετά το διαζύγιο

Πριν από μερικές ώρες η Tatiana Blatnik έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram στην οποία μίλησε για το νέο της project και μοιράστηκε backstage στιγμιότυπα από πρόσφατα γυρίσματα στα οποία συμμετείχε.

https://www.instagram.com/p/C6aft7nNRkJ/

«Μια μικρή «Behind the Scenes» ματιά. Είμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμένη που βλέπω το έργο μας @breathe_hellas να ζωντανεύει! Αυτό δεν θα ήταν ποτέ δυνατό χωρίς επιμονή, αλλά, το πιο σημαντικό, χωρίς την ΟΜΑΔΑ. Έχει να κάνει πάντα με την ομάδα και τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτή η Dream Team συνεχίζει να μεγαλώνει και να δυναμώνει. Νιώθω τόση τιμή, ευλογία και περηφάνεια που σας έχω όλους δίπλα μου καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε μαζί πιο υγιείς κοινότητες. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και τη σκληρή δουλειά σας και είναι μόνο η αρχή… Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα. @platiscatering: Δεν θα μπορούσα να τελειώσω χωρίς ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας κρατήσατε συντροφιά με το καλύτερο φαγητό στα γυρίσματα όλη την ημέρα! Πραγματικά καταπληκτικό πάντα», έγραψε η Tatiana Blatnik στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C55zjILoXbI/

Πρόσφατα η Breathe Hellas, ο οργανισμός ψυχικής υγείας που ιδρύθηκε από την Tatiana Blatnik, συμμετείχε στο Οικονομικό φόρουμ των Δελφών, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει ολοένα και περισσότερο κόσμο για την ψυχική υγεία των νέων.

Μέσα από τον λογαριασμό της στα social media η Blatnik δεν διστάζει να μοιράζεται αλήθειες και μιλά συχνά για θέματα (ψυχικής υγείας), που απασχολούν την σύγχρονη κοινωνία, προσπαθώντας να αφυπνίσει τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια και διστάζουν να το επικοινωνήσουν.

https://www.instagram.com/p/C5RETOIt1y8/

Λίγο μετά τον χωρισμό ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έκανε ένα ταξίδι-έκπληξη για πολύ σημαντικό σκοπό

Στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι όσο cool περιμέναμε μετά τον χωρισμό

https://www.instagram.com/p/C5oTst0t3bo/

Χώρισαν Τatiana Blatnik- Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ κοινοποίησε την είδηση στον Τύπο με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Cf84rLgjSAO/

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

Πηγή κεντρικής: tatianablatnik