Γιατί η βασιλική οικογένεια αγνόησε τελείως τα γενέθλια του πρίγκιπα Archie

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί η βασιλική οικογένεια αγνόησε τελείως τα γενέθλια του πρίγκιπα Archie

Τα πέμπτα γενέθλια του Archie πέρασαν και πάνε και το Παλάτι δεν έκανε καμία ευχή στον γιο του Harry και της Meghan Markle.

Στις 6 Μαΐου, μόλις χθες δηλαδή, ο πρίγκιπας Archie, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle γιόρτασε τα πέμπτα του γενέθλια στο Montecito της Καλιφόρνια.

Και μπορεί να έζησε τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του στο Λονδίνο όμως ο μικρός πρίγκιπας τα τελευταία πέντε χρόνια γιορτάζει μόνο στην Καλιφόρνια, στο σπίτι που αγόρασαν οι γονείς του μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020.

Χωρίς δημόσια «χρόνια πολλά» ο Archie

Το Παλάτι πάντως, και στις επίσημες ανακοινώσεις του και στα social media, αγνόησαν τα γενέθλια του γιου του Harry, όπως κάνουν και με τον ίδιο τον Harry και με τη σύζυγό του Meghan.

Η απόφαση και η εξήγηση για την σιωπή της βασιλικής οικογένειας, δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα υγείας του Κάρολου ή της Kate Middleton αλλά με την απόφαση που πήρε ο βασιλιάς μετά την ανάληψη του βρετανικού θρόνου.

Σύμφωνα με το Hello Μεγάλης Βρετανίας, η παράδοση για ευχές στο Παλάτι δημόσια έχει να κάνει με τα εργαζόμενα μέλη της οικογένειας. Βέβαια, ο άγραφος αυτός κανόνας χωράει και εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, τα παιδιά του William και της Kate γιορτάζονται με ευχές και δημόσια, μιας και οι γονείς τους είναι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν συμβαίνει βέβαια το ίδιο με τα παιδιά του πρίγκιπα Εδουάρδου και της συζύγου του Σοφίας, που είναι μεν εργαζόμενα μέλη της οικογένειας αλλά δεν βλέπουμε δημόσιες ευχές γι' αυτά στα social media.

O Harry και η οικογένειά του, αντιμετωπίζονται μετά το 2020, όπως και οι υπόλοιπες πριγκίπισσες και τα παιδιά τους, Ευγενία, Βεατρίκη και Zara Tindall.

H Μeghan πάντως, στον λογαριασμό American Riviera Orchard στο Instagram, της νέας φίρμας προϊόντων που φτιάχνει, με ξεκίνημα μια μαρμελάδα από το κτήμα της στο Montecito, δεν έκανε κάποια δημοσίευση για τα γενέθλια του Archie αλλά οι Sussexes συνηθίζουν να γιορτάζουν τον πρωτότοκο γιο τους στο σπίτι.

Ο Archie έχει πάντα δίπλα του τη μικρή του αδερφή Lilibet, ενώ η μαμά του έχει αποκαλύψει πως ο μικρός λατρεύει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού και σε πλάνα από το ντοκιματέρ των Sussexes στο Netflix έχουμε δει τον κοκκινομάλλη πρίγκιπα να βοηθάει την μικρή του αδερφή να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της, στα πρώτα της γενέθλια, όταν η Lili τα γιόρτασε στη Βρετανία εξαιτίας του ταξιδιού της οικογένειας για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας τον Ιούνιο του 2022.

Μόλις πέρσι, ο Harry αναγκάστηκε στα τέταρτα γενέθλια του γιου του να πετάξει ως το Λονδίνο για την στέψη του πατέρα του ενώ επέστρεψε μερικές ώρες αργότερα το Montecito για τη γιορτή του Archie.

Το νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά της Meghan Markle

Δειλά - δειλά ξεκίνησε το λανσάρισμα των προϊόντων του brand της Meghan Markle, του American Riviera Orchard. Οι στενοί φίλοι της δούκισσας του Sussex έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τα πακέτα του, με πρώτη τη μαρμελάδα δια χειρός Meghan.

Αυτή τη φορά, ήταν η Abigail Spencer, η κολλητή της Meghan που πόζαρε στο σπίτι της Markle και του Harry στο Μontecito με το pr πακέτο της αγκαλιά. Η Abigail μας έδωσε μια νέα ματιά στον κήπο των Sussexes στο Montecito, ποζάροντας τόσο με το διακοσμητικό που μέσα περιείχε λεμόνια και τη διάσημη μαρμελάδα των Sussexes όσο και με την Mamma Mia, τη σκυλίτσα που ο Harry με τη Meghan είχαν σώσει και υιοθετήσει το 2022.

Η Meghan ήθελε, όπως είχε αποκαλύψει ο Omid Scobie, να έχει μια λιγότερο πολυτελή σειρά σε σχέση με εκείνη των ειδών που πουλά στο Goop η Gwyneth Paltrow.

Κέντρο στη ζωή της Markle είναι η οικογένεια, το καλό φαγητό και οι φίλοι της και αυτά θέλει να βγουν και στο νέο της brand. Κάπως έτσι άλλωστε, με καλό φαγητό, φίλους, μόδα και ταξίδια ήταν και το blog της δούκισσας, το Tig, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει όταν αρραβωνιάστηκε με τον Harry το 2018.