Συνέντευξη στο Queen.gr: Νίνα Λοτσάρη

Συνέντευξη στο Queen.gr: Νίνα Λοτσάρη

Η κόρη της, οι εχθροί της και το μιούζικαλ στη ζωή της Νίνα Λοτσάρη. H show woman μιλάει στο Queen.gr εφ'όλης της ύλης.

Η Νίνα Λοτσάρη μας εξομολογείται πως φοβάμαι τα σχέδια έχει ο θεός εκείνη. Με μοναδική βασίλισσα στη ζωή της την κόρη της, η καταιγιστική Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τους εχθρούς στο νέο της εγχείρημα και πως οι κακίες τους δυναμώνουν τον χαρακτήρα της. Μόνο ανατρεπτική μπορεί να είναι η κουβέντα με την ηθοποιό που κάνει δοκιμάζει να κάνει μιούζικαλ στην Ελλάδα και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

- Πόσο QUEEN νιώθεις στην καθημερινότητά σου;
Νιώθω ότι είμαι η βασίλισσα της Νεφέλης, της κόρης μου. Είμαι η βασίλισσα του σπιτιού μου! Δεν είμαι έτσι στην δουλειά μου. Όταν έχεις τέτοιες βλέψεις βασιλικές , πρέπει να σέβεσαι και τους συνεργάτες σου. Είμαστε όλοι μαζί εξερευνητές μιας ζωής.

- Τι σε αγγίζει τελικά πιο πολύ. Το τραγούδι, η υποκριτική ή ο χορός;
Λίγο απ όλα, αλλά στις σωστές ποσότητες. Πρέπει να υπάρχει ίδιο επίπεδο σ' αυτά που μου ανέφερες για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο μουσικό θέατρο που έχει απαιτήσεις.

- Μιούζικαλ στην Ελλάδα. Ακούγετε κάπως φιλόδοξο. Εύκολα να πετύχει και να βάλει επιχειρηματίας το χέρι στην τσέπη;
Έχω σπουδάσει τραγούδι, μελοδραματική, όπερα, μιούζικαλ, θέατρο. Ο κόσμος εκπαιδεύετε πάνω σ αυτό το είδος. Ο σύζυγός μου είναι μέσα στους χρηματοδότες αυτής της προσπάθειας που κάνω 5 χρόνια τώρα. Δεν έχω παράπονο και είμαι ευγνώμων στον θεό!

- Σου λείπει η τηλεόραση;
Κάνω όσο πρέπει! Δε μου λείπει για να σου πω την αλήθεια. Έχω άμεση επαφή με το κοινό. Η σκηνή είναι η δουλειά μου και όχι η τηλεόραση.

- Ένιωσες λίγο να χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου και να πετάς στα σύννεφα;
Αν σου πω το αντίθετο θα με πιστέψεις. Άνθρωποι δικοί μου και συνεργάτες με παροτρύνουν να πετάξω. Είμαι πολύ προσγειωμένη και φοβάμαι ότι θα προδώσω τον εαυτό μου.

- Προσέχεις τον εαυτό σου? Κάνεις εσύ τα ψώνια για την γκαρνταρόμπα σου;
Πάντα πηγαίνω με τις τάσεις της μόδας και αν δεν έκανα αυτή την δουλειά θα ήθελα να είμαι στον χώρο της μόδας που λατρεύω. Ταξιδεύω, διαβάζω και κάνω αγορές με γνώμονα το σήμερα. Μου αρέσει να φοράω πράγματα που με πηγαίνουν και να κοιτάζομαι στον καθρέπτη και να λέω μου αρέσω. Είμαι κοκέτα και νιώθω καλά με την Νίνα.

- Σε ζηλεύει ο άνδρας σου;
Στις σωστές δόσεις νομίζω και γι' αυτό και συνεργαζόμαστε μαζί και τον θέλω δίπλα μου. Καλή είναι και η ζήλια σε ένα ζευγάρι σε σωστή δοσολογία. Είναι κτητικός στην δουλειά του και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.

- Ένα δεύτερο παιδί θα σε πήγαινε πίσω επαγγελματικά;
Όταν είχα μείνει έγκυος στο παρελθόν είχα δεκάδες πράγματα με λυρική, τηλεόραση και όμως όλα πήγαν μια χαρά. Δε με φοβίζει ότι ένα παιδί θα με γυρίσει πίσω. Απλά υπάρχει αναβολή συνέχεια στην σκέψη που έχω με τον άνδρα μου για το δεύτερο παιδί λόγω της δουλειάς μου.

- Σκέφτηκες να φύγεις για να κυνηγήσεις το όνειρο της διεθνούς καριέρας;
Δεν κυνήγησα κάτι από μόνη μου ποτέ. Κάνω τόσα όσα πρέπει ώστε να μπορώ να είμαι καλή και σωστή την παρούσα φάση. Μια δισκογραφία στο εξωτερικό πάντως θα μπορούσε να σε κάνει μια μεγάλη star.

- Τι φοβάσαι για το μέλλον και με την κρίση που υπάρχει;
Φοβάμαι τι σχέδια έχει για μένα ο θεός. Έχω μάθει όμως να τα παίρνω με σωστή σειρά αυτά που θέλω και δε μου αρέσει να βιάζω τα πράγματα.

- Έχεις περισσότερους φίλους ή εχθρούς;
Και από τις δύο πλευρές υπάρχουν άτομα που εκτιμούν και αντιπαθούν την Νινα σ' αυτό που κάνει. Ασφαλώς και ζηλεύουν κάποιοι που δεν ήθελαν να με δουν να κάνω κάτι τόσο διαφορετικό. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό που υπηρετώ έχει μια διαφορετικότητα και δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τους πάντες.

- Ποιον θαυμάζεις και θα ήθελες να παρακολουθήσει την φετινή σου παράσταση «MATA HARI»;
Το Ντέμη Ρούσσο.

- Με την Άννα Βίσση θα συνεργαζόσουν σε ένα μιούζικαλ;
Θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Άννα Βίσση μιας και θέλει να επιστρέψει με μιούζικαλ αλλά ανάλογα με τον ρόλο που θα μου προσέφεραν. Σέβομαι τον καλλιτέχνη που είμαι μαζί, αλλά παίζει μεγάλη σημασία για μένα ο ρόλος μου.