Όλγα Φαρμάκη: Η εγκυμοσύνη, το φύλο και το όνομα του μωρού, και η συμμετοχή στο Survivor (video)

Όλγα Φαρμάκη: Η εγκυμοσύνη, το φύλο και το όνομα του μωρού, και η συμμετοχή στο Survivor (video)

Το πρώτο live της καραντίνας Season 2 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Όλγα Φαρμάκη.

Το πρώτο live της δεύτερης καραντίνας στο Instagram του Queen είναι γεγονός! Η διευθύντρια του Queen.gr, Δέσποινα Καμπούρη, συνάντησε διαδικτυακά την Όλγα Φαρμάκη και συζήτησαν μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Η πανέμορφη Όλγα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο τέλος του έβδομου μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως αποκάλυψε, ήταν επιθυμία δική της και του συντρόφου της να αποκτήσουν παιδάκι και είναι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε χωρίς δυσκολίες.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας αποκάλυψε αποκλειστικά στο Queen.gr το φύλο του μωρού της, αλλά και το όνομα που θα πάρει. Η Όλγα περιμένει κοριτσάκι και θα πάρει το όνομα της πεθεράς της, η οποία λέγεται Μαρία-Φλωρέττα. Το παιδάκι θα το λένε, όμως, Μαρέττα. Όπως είπε, θα γεννήσει γύρω στα τέλη Ιανουαρίου και ανυπομονεί πολύ για αυτό. Έχει αρκετό άγχος και τη στενοχωρεί που δε θα είναι στο μαιευτήριο η οικογένειά της λόγω των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.

Η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε επίσης πως ακόμη δεν έχει παντρευτεί, αλλά έχει αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της, Σταύρο. Θέλει μόλις λήξει η πανδημία του κορονοϊού να κάνει και θρησκευτικό γάμο.

Επίσης, η Όλγα είπε στη Δέσποινα Καμπούρη ότι δουλεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στην online επιχείρηση ρούχων, Kisterss, που διατηρεί με την αδελφή της. Μίλησε, όμως, και για τη συμμετοχή της στο Survivor. Η Όλγα εξομολογήθηκε πως μιλάει ακόμη και σήμερα με όλους τους συμπαίκτες της μιας και έχουν πολύ καλές σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως για να λάβει μέρος πέρασε από αθλητικά tests και δοκιμασίες.

Για να δεις αναλυτικά όλη τη συνέντευξη αρκεί να πατήσεις παρακάτω το play και να την… απολαύσεις!

https://www.instagram.com/p/CIGvF2XjgQl

Διάβασε ακόμα: Κατερίνα Μισιχρόνη: «Θα άλλαζα την εμφάνισή μου για ρόλο που πιστεύω πολύ»