Νάντια Μπουλέ:«Η κόρη μου ξέρει ότι η μαμά της έχει μικρόφωνο, ακουστικά & φοράει φόρεμα με glitter»

Πατούλια Κατερίνα
Νάντια Μπουλέ:«Η κόρη μου ξέρει ότι η μαμά της έχει μικρόφωνο, ακουστικά & φοράει φόρεμα με glitter»

«Νιώθω όλο και περισσότερο ότι θέλω να φροντίζω τον εαυτό μου και θέλω να μοιραστώ όλα αυτά που μαθαίνω για μένα με τον υπόλοιπο κόσμο», μας λέει η Νάντια Μπουλέ λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Christmas Theater, την Κυριακή στις 24 Δεκεμβρίου, για την παράσταση «Disney 100: Τhe Concert».

Με σπουδές στην Επικοινωνία και τα ΜΜΕ, μια μεγάλη πορεία στην παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων, με εκπαίδευση πάνω στον Καθοδηγούμενο Διαλογισμό και στο Breathwork και παίζοντας τα τελευταία 2,5 τον σπουδαίο ρόλο της μαμάς, η Νάντια Μπουλέ έκανε την αυτο -φροντίδα σκοπό ζωής και μέσα από το wellness blog της μάς γυμνάζει ψυχή τε και σώματι.

Λίγο πριν ντυθεί πριγκίπισσα και ανέβει στην σκηνή του Christmas Theater την Παραμονή των Χριστουγέννων για το «Disney 100: The Concert», μάς μιλάει για τους βασικούς πυλώνες της #goodlife και εξομολογείται πόσο ωραία είναι η ζωή έχοντας ως πυρήνα της ύπαρξής της την 2,5 ετών σήμερα Σεμέλη - Ρωξάνη και αποκαλύπτει αν και τι έχει νοσταλγήσει από τη Νάντια πριν γίνει μαμά.

Wellbe.gr, podcast.wellbe, wellness portal wellbe και videos.wellbe: Κάνεις πια μια 360 προσέγγιση στο κομμάτι της «καλής ζωής». Ζούμε την εποχή που η καλή ζωή πνεύματος και σώματος είναι στο επίκεντρο; Πώς βιώνεις εσύ την έννοια του wellbeing;

Η ιδέα του wellbe.gr προέκυψε από μια δική μου ανάγκη ολιστικής προσέγγισης του wellness, ενός ποιοτικού δηλαδή τρόπου ζωής. Και οι βασικοί πυλώνες μιας «καλής» ζωής είναι η διατροφή, η κίνηση (γυμναστική), η μείωση του στρες, η βελτίωση του ύπνου και η γνώση.

Έτσι, λοιπόν, έχουμε συνταγές, App με Workouts, Διαλογισμούς και Breathwork , Podcast και e-shop με mindfulness προιόντα. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που έχουμε δημιουργήσει και το αγαπώ πολύ!

7B6DC177-DE37-4D1E-9D3E-843F4B9A78B3.jpg

Είναι μια ανάγκη που προέκυψε με βάση κάποιο συγκεκριμένο ερέθισμα;

Είναι μια προσωπική μου ανάγκη που γίνεται όλο και μεγαλύτερη όσο μεγαλώνω.

Νιώθω όλο και περισσότερο ότι θέλω να φροντίζω ουσιαστικά τον εαυτό μου και θέλω να μοιραστώ όλα αυτά που μαθαίνω, με τον υπόλοιπο κόσμο.

Γι’αυτό και μέσα στο 23 έκανα εκπαίδευση πάνω στον Καθοδηγούμενο Διαλογισμό και στο Breathwork και πήρα πιστοποίηση για να μπορώ πλέον να τα διδάσκω. Οι ασκήσεις αναπνοής και ο διαλογισμός μπορούν να κάνουν τρομερή διαφορά στη διαχείριση του άγχους και στη συγκέντρωση.

Επίσης, κάνω παράλληλα την εκπαίδευσή μου στο Gyrokinesis, μια μέθοδο κίνησης που συνδυάζει την κίνηση με την αναπνοή και ανυπομονώ να το ολοκληρώσω.

Όπως καταλαβαίνεις, το wellbe.gr είναι μια προέκταση της δικής μου προσωπικής εξέλιξης.

IMG_3481.jpg

Στα podcasts που κάνεις εμβαθύνεις σε μια βεντάλια θεμάτων που δεν σε είχαμε συνηθίσει: ψυχολογία, μητρότητα, διαλογισμός, διατροφή και πιο πρόσφατα η εκπαίδευση στην Ελλάδα. Πόσο εύκολο για εσένα είναι να διαχειρίζεσαι τις κουβέντες αυτές; Βοηθούν οι σπουδές σου στην επικοινωνία και τα ΜΜΕ;

Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτές τις συζητήσεις που έχω τη δυνατότητα να κάνω μέσα από το «Nadia Talks Wellness». Δεν μου είναι δύσκολο να κάνω αυτές τις κουβέντες, γιατί έχω προσωπικό ενδιαφέρον πάνω σε αυτά τα θέματα. Με απασχολούν, έχω διαβάσει και ασχοληθεί με αυτά, πριν έρθει ο καλεσμένος. Σίγουρα βοηθούν και οι σπουδές, αλλά κυρίως νομίζω πως βοηθά η προσωπική μου εμπλοκή.

Στο τελευταίο επεισόδιο μιλήσαμε με ειδικό ψυχολόγο για την ενσυναίσθηση και για το τι γίνεται με αυτήν την ανθρώπινη ποιότητα σε περίοδο πολέμου.

Δεν μπορείς να κάνεις σε mainstream μέσο τέτοιες συζητήσεις και δεν σου δίνεται και ο απαιτούμενος χρόνος. Ενώ με τα podcast αφιερώνεις όσο χρόνο χρειάζεται και συντονίζεται και το κοινό που έχει τις ίδιες ανησυχίες.

https://www.instagram.com/reel/C0rEuMNqSHB/

Το κομμάτι των video και της προπόνησης διαδικτυακά με συνδρομή είναι μια τάση στις ΗΠΑ, όπως το pvolve που ακολουθεί η Aniston και το centr.com του Chris Hemsworth. Μπορεί μια τέτοια πλατφόρμα να την εμπιστευτεί η μέση Ελληνίδα που θέλει να αλλάξει το σώμα της;

Ναι, φυσικά! Την πλατφόρμα των Well Be Workouts την φτιάξαμε κατά τη διάρκεια του Covid και έκτοτε έχει μεγαλώσει πολύ, με εκατοντάδες επιλογές για workouts. Barre Method, Pilates, Yoga, Phat και Mobility Workouts είναι κάποιες από τις κατηγορίες που μπορεί να βρει κάποιος που θέλει να κινηθεί και να δει αποτέλεσμα στο σώμα του .

Ο χρόνος που κερδίζεις είναι απίστευτος κι εγώ, ειδικά μετά το παιδί, έχω βολευτεί απίστευτα που δεν χρειάζεται να μετακινηθώ.

Επίσης, ο μέσος όρος διάρκειας των Workouts είναι 20-30 λεπτά, για να μπορείς να τα βάζεις εύκολα στην ημέρα σου. Και μαζί με τους Διαλογισμούς και τα Breathworks έχεις τον ιδανικό συνδυασμό, όποτε και όπου θες!

Ναι, η μέση Ελληνίδα μπορεί να την εμπιστευτεί απόλυτα, ήδη έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μας πάνω από 5.000 άνθρωποι!

Στο «Disney 100: The Concert», τη σειρά επετειακών συναυλιών για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Disney κρατάς έναν διπλό ρόλο: αυτόν της ερμηνεύτριας και εκείνον της παρουσιάστριας. Όσοι σε άκουσαν από κοντά στο Βουκουρέστι, σε θαύμασαν και στα δύο. Τελικά, εκείνες οι σπουδές πάνω στο μιούζικαλ στη Νέα Υόρκη σε βοήθησαν;

Έννοείται, όλες οι σπουδές βοηθούν! Επίσης, το να βρίσκεσαι στη σκηνή με απίστευτους τραγουδιστές, όπως αυτοί που συνεργαζόμαστε στο Disney 100, σε κάνει καλύτερη τραγουδίστρια κι εσένα. Όλοι τους κάνουν παραστάσεις στο West End και είναι απίθανοι!

Ποιος ήρωας της Disney παραμένει αγαπημένος σου από όταν ήσουν παιδί και ποιον αγάπησες μεγαλώνοντας.

Ο Simba από τον Βασιλιά των Λιονταριών είναι η πιο έντονη ανάμνηση των παιδικών μου χρόνων και η Mary Poppins μαζί με την Esmeralda από την «Παναγία των Παρισίων» έγιναν αγαπημένες μεγαλώνοντας.

Παραμένει η παρουσίαση κάπου που ξέρεις να κάνεις καλά κι ας έχεις φύγει από την τηλεόραση;

Ναι, νιώθω πολύ οικεία στην παρουσίαση. Το έχω κάνει από πολύ μικρή ηλικία, ίσως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και νιώθω άνετα με αυτό.

Η Σεμέλη είναι ακόμα μικρή αλλά βλέπει ήδη την προετοιμασία σου για τις συναυλίες- φαντάζομαι είστε στη φάση let it go… Καταλαβαίνει την δουλειά που κάνει η μαμά της;

Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ακριβώς, αλλά την παίρνω μαζί μου και ξέρει ότι η μαμά έχει μικρόφωνο, ακουστικά και φοράει φόρεμα με glitter! Χαχαχα! Είναι μαζί μου στο καμαρίνι και όταν είμαι στην σκηνή με βλέπει από τα παρασκήνια.

Είναι εύκολο να γυρίσεις στη δουλειά και δη σε μια περιοδεία χωρίς την κόρη σου; Πρόσφατα εξομολογήθηκες πως ταξίδεψες χωρίς εκείνη για ένα ολόκληρο βράδυ;

Την παίρνω μαζί μου. στις συναυλίες, αλλά όντως ένα βράδυ που χρειάστηκε να λείψω για το promo των συναυλιών, μου φάνηκε περίεργο.

Το να γυρίσω στο θέατρο είναι πιο δύσκολο, γιατί είναι πολλές οι ώρες και τα βράδια που χρειάζεται να λείψεις. Αυτός είναι και ο λόγος που το έχω καθυστερήσει, θέλω όσο μπορώ να ζήσω αυτήν την περίοδο, που η μικρή με χρειάζεται κοντά της.

https://www.instagram.com/reel/C0JZciNo4l6/


Aπό τη στιγμή που έγινες μητέρα κατά πόσο άλλαξε ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τον χρόνο με και χωρίς εκείνη; Ποιο ένα πράγμα σου έχει λείψει ή έχεις νοσταλγήσει από τη Νάντια πριν γίνει μαμά;

Πάντα έκανα multitasking, αλλά με το παιδί πηγαίνεις σε άλλο επίπεδο! Βασικά, προσπαθώ να μην αφήνω ανεκμετάλλευτο καθόλου τον χρόνο, που σημαίνει ότι όταν είμαι μαζί της είμαι αφοσιωμένη σε εκείνη και στον υπόλοιπο χρόνο τα κάνω όλα όσο μπορώ πιο συγκεντρωμένη και με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό που έχει αλλάξει δηλαδή είναι ότι δεν έχω «ανέμελο» χρόνο, δεν πηγαίνω για καφέ για να πω τα νέα μου. Το κάνω όμως πολύ συνειδητά όλο αυτό και με επίγνωση. Προσπαθώ δηλαδή να είμαι παρούσα και ψύχραιμη σε οτιδήποτε κάνω και ξέρω πως είναι μια περίοδος απαιτητική, που το παιδί μου και η δουλειά μου απαιτούν την ουσιαστική παρουσία μου. Στις διακοπές όμως, για να ξεκουραστώ, σκοπεύω να αφήσω το κινητό μου στη άκρη και να πιάσω τα βιβλία μου.

https://www.instagram.com/p/CzYbFPIIEkN/

Ενώ δεν την κρύβεις, κρατάς πολλά κομμάτια της προσωπικής σου ζωής για εσένα. Τι θεωρείς τελικά πολυτέλεια στην προσωπική σου ζωή;

Μου είναι πολύ σημαντική η προσωπική μου ζωή, γι’αυτό και δεν μοιράζομαι λεπτομέρειες. Ξέρω ότι η εποχή ενισχύει το να μοιράζεται κανείς τα πάντα για τη ζωή του, αλλά ίσως πολυτέλεια είναι να κάνεις αυτό μέσα στο οποίο νιώθεις άνετα εσύ. Να είναι συνεπείς οι κινήσεις σου με τα θέλω σου.