Η «5 Minute Mum» δίνει μία σπουδαία συμβουλή στις μαμάδες & αποδεικνύει πως η μητρότητα έχει χιούμορ

Πατούλια Κατερίνα

Ποια είναι η αγαπημένη persona της 'Ελενας Χαραλαμπούδη, aka «5 Minute Mum»; Πώς αντιλαμβάνεται τη μεγάλη επιτυχία και απήχηση που έχουν τα video της; Τι λέει η κόρη της, Φαίδρα, για την ΥοuTuber/ηθοποιό μαμά της; Φταίει τελικά για όλα η Ελληνίδα μάνα; Η αγαπημένη «πεντάλεπτη μαμά» του internet απαντάει στις ερωτήσεις που όλες θέλουμε να της κάνουμε. Και αυτό κρατάει λίγο παραπάνω από «5 Minute»...

Με περισσότερους από 113.000 followers στο Tik Tok, με σχεδόν 90.000 στο Instagram και 85.000 στο Youtube και με εκατομμύρια πια views σε όλες τις πλατφόρμες, η Έλενα Χαραλαμπούδη, η γυναίκα πίσω από την 5 minute mum persona με τα χίλια πρόσωπα, μιλάει στο Queen.gr για τη μεγάλη επιτυχία της σε όλες τις social πλατφόρμες, απαντάει στο τι σόι μαμά είναι πραγματικά και μοιράζεται την πιο σημαντική συμβουλή που έχει να δώσει στις μαμάδες εκεί έξω.

Η κουβέντα μας δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει με τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς που της έστελναν οι φίλες μαμάδες από το σχολείο και με ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χαμόγελο που μας χαρίζει ακόμα κι εκείνες τις δύσκολες στιγμές της μητρότητας, εκείνες που απορείς για το αν τα κάνεις όλα λάθος.

«Δεν τα κάνεις όλα λάθος, δεν φταίει για όλα η μαμά, είναι άδικος ο χαρακτηρισμός, η κοινωνία ζητάει πάρα πολλά από τη γυναίκα και ειδικά από τη γυναίκα που γίνεται μαμά», λέει η Έλενα και εξηγεί πως αυτό που φταίει πραγματικά είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένη η κοινωνία μας.

«Πιστεύουμε πως πρέπει οι μαμάδες πρέπει να τα κάνουν όλα σωστά, έχουμε πολύ άγχος και έχουμε και πολλές παθογένειες αλλά οι σύγχρονες μαμάδες κάνουμε την αυτοκριτική μας και πηγαίνουμε στον ψυχολόγο μας».

https://www.instagram.com/reel/CzecEYCrRWT/

Κι αν πρέπει να μας δώσει μία και μόνο συμβουλή αυτή έχει να κάνει με το χιούμορ στη ζωή μας:

«Δες τα όλα και αντιμετώπισέ τα με χιούμορ, ξαναβρες τη fun πλευρά σου, ήσουν πολλά πράγματα πριν γίνεις μαμά», τονίζει η Έλενα στην πιο σημαντική συμβουλή που πρέπει να κρατήσεις και να πραγματοποιήσεις από σήμερα κιόλας.

Έλενα έτοιμη για Mixer!

mixer.jpg

Η μεγάλη επιστροφή της Έλενας στην μεγάλη της αγάπη, το θέατρο γίνεται φέτος πραγματικότητα. Η βραβευμένη με το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Έργου για το 2022*, Ζέτη Φίτσιου, παρουσιάζει από τις 24 Νοεμβρίου στο θέατρο Μικρό Γκλόρια- το νέο της έργο, το εκρηκτικό ολοκαίνουριο «Μίξερ», ένα λαϊκό μιούζικαλ τσέπης σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Θοδωρή Οικονόμου. Ο Κώστας Σιλβέστρος αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, ο Αλέξανδρος Σιάτρας και η Έλενα Χαραλαμπούδη ερμηνεύουν τους δύο βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου, με τον Κωνσταντίνο Τσιμπούκη να τους συνοδεύει μουσικά επί σκηνής. Η υπόθεση του «Μίξερ», γεμάτη ευτράπελες καταστάσεις, αγγίζει τα όρια του παραλόγου. Ο συνδυασμός της ξεκαρδιστικής δεκαπεντασύλλαβης γραφής και της ανατρεπτικής μουσικής του Θοδωρή Οικονόμου μας χαρίζουν ένα σύγχρονο μιούζικαλ τσέπης – ξόρκι για την εποχή που ζούμε.

Εμείς έχουμε ήδη κλείσει εισιτήρια και ετοιμαζόμαστε για βραδιά μόνο για μαμάδες στο θέατρο!