Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: «Στα δύσκολα του γάμου φαίνεται η αγάπη. Mαζί θα γεράσουμε»

Κατερίνα Μπούσιου

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αλλά και ο μουσικός παραγωγός και εκπαιδευτικός, μιλούν στο Queen.gr για την Παγκόσμια ημέρα γάμου, για τις συνθήκες που αλλάζουν ενώ κάποιες αξίες, όπως εκείνη της οικογένειας, παραμένουν σταθερές.  

Η επικοινωνία, το χιούμορ, οι όμοιες μουσικές καταβολές, οι κοινοί στόχοι και όχι μόνο στη δουλειά τους αλλά και στη ζωή τους, είναι μερικά από αυτά τα μαγικά συστατικά της σχέσης της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη στα 15 χρόνια του έρωτά τους και τα 5 χρόνια του γάμου τους.

Το μαγικό στην περίπτωσή τους είναι και ορατό, ενώ δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας σε έναν γάμο όπως λέει χαρακτηριστικά στο Queen.gr η Κατερίνα, ενώ ο Βαγγέλης μας εξηγεί πώς έχουν καταφέρει να τους προσδιορίζουν ακόμη και οι γλυκές και αθώες διαφωνίες τους. Το ζευγάρι μας ανοίγει το σπίτι του λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους και μοιράζονται μαζί μας σκέψεις για το χθες και το σήμερα του γάμου, ως έννοια, ως αξία και ως πράξη.

Με ένα βίντεο στο ΤikTok και απόλυτα φυσικό look η Στικούδη είπε «τέλος» στα σχόλια περί μητρότητας

Να σου θυμίσω πως τον Αύγουστο του 2018, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, από όπου κατάγεται ο γαμπρός, μουσικός και αθλητικός παραγωγός αλλά παράλληλα και εκπαιδευτικός. Η θρησκευτική τους ένωση ήταν φυσικό επόμενο μιας 9χρονης δυνατής σχέσης και ενός έρωτα που παραμένει ακόμη και σήμερα, 15 χρόνια μετά, ουσιαστικός και καθοριστικός.

Ο γάμος τους τότε είχε γίνει θέμα ακόμη και από την Daily Mail, αφού η νύφη σταμάτησε το αυτοκίνητο για να χορέψει στους ρυθμούς του Drake λόγω του kiki challenge που ήταν η viral μόδα της εποχής.