Game of Thrones: Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της 7ης σεζόν!

Game of Thrones: Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της 7ης σεζόν!

Plus: Οι πρώτες πληροφορίες για τις επόμενες (και τελευταίες) δύο σεζόν της σειράς

Το HBO αποφάσισε να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες για την επόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς "Game of Thrones" και τα νέα δεν είναι καθόλου όπως τα περιμέναμε.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε πως αντί για αρχές της άνοιξης, όπως συνέβαινε κάθε χρόνο, η 7η σεζόν θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017!

Διάβασε κι αυτό:

Winter is Winning: Το Game of Thrones σαρώνει στα βραβεία EMMY, με 23 υποψηφιότητες!

«Τώρα που έφτασε ο χειμώνας στο Game of Thrones, οι παραγωγοί, David Benioff και D.B. Weiss αισθάνθηκαν πως οι ιστορίες της επόμενης σεζόν θα ήταν καλύτερες αν η παραγωγή ξεκινήσει λίγο αργότερα απ' ότι συνήθως, όταν αλλάζει ο καιρός. Αντί για το παραδοσιακό ντεμπούτο του show την άνοιξη, το μετακινήσαμε στο καλοκαίρι, για να γίνει σωστά το πρόγραμμα των γυρισμάτων», ανέφερε ο Casey Bloys, πρόεδρος προγραμματισμού του HBO σε δελτίο τύπου.

Η έβδομη σεζόν, σύμφωνα με το Variety, θα περιλαμβάνει μόνο 7 επεισόδια (όλες οι προηγούμενες σεζόν είχαν 10), ενώ η όγδοη φημολογείται πως θα έχει μόλις 6 επεισόδια.

Τα γυρίσματα της σειράς θα πραγματοποιηθούν στην Ισπανία, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ισλανδία, με το Entertainment Weekly να τονίζει πως τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο χρόνια στην Ισλανδία, ήταν για τις σκηνές Βόρεια του Τείχους.

Winter is here, the White Walkers are coming!

*Η σειρά προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema.