Τα απίστευτα γραφεία του Twitter στο San Francisco

Τα απίστευτα γραφεία του Twitter στο San Francisco

Έχουν μέχρι και δωμάτιο yoga (γιατί κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα, η αλήθεια να λέγεται).

Το Twitter περνά μεγάλες στιγμές τον τελευταίο καιρό. Πρώτα άλλαξε το σήμα του με ένα νέο, ανανεωμένο μπλε πουλί στη θέση του παλιού και τώρα τα κεντρικά γραφεία του μεταφέρθηκαν στo Mid-Market, μια κάπως υποβαθμισμένη περιοχή του San Francisco η οποία ελπίζει να δει καλύτερες μέρες από δω και πέρα χάρη στο νέο της «απόκτημα». Η είδηση, ωστόσο, δεν είναι η μετακόμιση, αλλά ο χώρος αυτός καθ᾽ εαυτός που στεγάζει τα νέα γραφεία.

Ο φωτογράφος Troy Holden επισκέφτηκε το νέο κτίριο του Twitter και τράβηξε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες που μας δίνουν μια εικόνα του εργασιακού χώρου -ο οποίος μόνο εργασιακό χώρο δεν θυμίζει. Μεταξύ άλλων, τα νέα γραφεία του Twitter περιλαμβάνουν: ένα studio yoga, έναν καταπράσινο κήπο στην ταράτσα και ένα δωμάτιο με παιχνίδια. Το εστιατόριο έχει την εύγλωττη ονομασία «@birdfeeder» (ταΐστρα πουλιών) και όλοι οι χώροι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: η ατμόσφαιρά τους είναι τόσο ζεν και χαλαρωτική, που νιώθεις σαν να είσαι σπίτι σου.

Το Twitter ως επιχείρηση, επίσης, έχει σκοπό να συνεργαστεί με την πόλη του San Francisco με σκοπό να βελτιώσει τα ΜΜΜ της πόλης και να δημιουργήσει λωρίδες στους δρόμους αποκλειστικά για τους ποδηλάτες, καθώς και ένα νέο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε τα εκπληκτικά γραφεία στη photo gallery και προσπαθήστε να μην πέσετε σε κατάθλιψη συγκρίνοντάς τα με το δικό σας χώρο εργασίας. Μπορούμε πάντα να ελπίζουμε κι εμείς, σωστά;