Παράνοια: «Η έκτρωση ενός ομοφυλόφιλου παιδιού είναι ενέργεια πίστης»

Παράνοια: «Η έκτρωση ενός ομοφυλόφιλου παιδιού είναι ενέργεια πίστης»

Μοιάζει με έναν ιό η παράνοια, που μπορεί να φωλιάσει στις νέες τεχνολογίες, να κρυφτεί στον διάλογο, να μολύνει νοημοσύνης και να γενικευτεί σε μια πανευρωπαϊκή πανδημία όπου το μίσος, ο ρατσισμός, το έγκλημα μας έγιναν καθημερινότητα. Η είδηση πέφτει σα κεραυνός επικίνδυνης ηλιθιότητας πάνω μας. Ένα ιταλικό γκρουπ στο Facebook μαζεύει οπαδούς με θεματική ενότητα «Η έκτρωση ενός ομοφυλόφιλου παιδιού είναι ενέργεια πίστης».

500 άτομα μόλις έχουν κάνει like συμφωνώντας πως «αν το έμβρυο διαγνωστεί με ομοφυλοφιλία» τότε πρέπει να ακολουθήσει άμβλωση γιατί «οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι και φορείς ασθενειών και πρέπει να διακοπεί μια για πάντα αυτός ο καρκίνος γιατί κάτι τέτοιο είναι προσβολή για τον Κύριο».
Σε ποια παρανοϊκή σκέψη να σταθείς πρώτα; Στο ότι ο Κύριος προσβάλλεται απ το σεξ μεταξύ ομοφυλόφιλων ενώ σε άλλους συνδυασμούς, καθόλου δεν ενοχλείται; Στο ότι απ τη κοιλιά της μάνας τους τα παιδιά φαίνεται αν θα γίνουν καμία 15αρια χρόνια αργότερα ομοφυλόφιλα;

Ήξερα για τεστ ζωτικών οργάνων, β επιπέδου, υπερήχους τρισδιάστατους να δεις τα εξωτερικά όργανα του παιδιού. Ήξερα για τις αμνιοπαρακεντήσεις που σου έδειχναν τα χρωμοσώματα και το αν παιδί έχει σύνδρομα. Τώρα έμαθα και εγώ και εσείς και οι γιατροί παγκοσμίως μάλλον πως ανιχνεύται και η ομοφυλοφιλία, μόνο που δε μας λένε σε ποιο μήνα κύησης. «Αν το έμβρυο τυλιχτεί γύρω από τον ομφάλιο λώρο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ομοφυλόφιλο», λέει ένας εντελώς τρελός, που μεταφέρει όπως δηλώνει την μαρτυρία ενός «αξιόλογου φίλου και συναδέλφου ερευνητή». Σοκαριστικό όμως είναι πως λέει υπάρχουν «εθελοντές» γιατροί που χειρουργούν σε ιταλικές κλινικές οι οποίοι «αποφάσισαν να πατάξουν τον ιό της ομοφυλοφιλίας»!


Μια γυναίκα γράφει: «αφού στο παιδί μου διαγνώστηκε η ομοφυλοφιλία, περιπλανιόμουν χωρίς στόχο και έβλεπα τον θάνατο στο καθετί. Καλύτερα να πάω στη κόλαση παρά ο καρπός μου να διαφθείρει κι άλλα παιδιά. Αφού έκανα έκτρωση στο ομοφυλόφιλο έμβρυο έμεινα ξανά έγκυος. Το παιδί μου είναι υγιές. Είδα τον Θεό». Το Θεό τον είδε, το ψυχίατρο πότε θα δει είναι το ζητούμενο, διότι στη κόλαση παίζεται αν θα πάει, αλλά έναν εγκλεισμό με βαρειά χάπια και παρακολούθηση τον χρειάζεται.

Τι είναι πιο παρανοϊκό τώρα; Μια μανά στην Ρωσία, που τρομακτικά άρρωστη από ψυχολογικά προβλήματα, πετάξει τα παιδιά της απ'την ταράτσα αφήνοντας σοκαρισμένη την ανθρωπότητα, ή αυτοί οι τρελοί που είναι επικίνδυνα νοσηροί και πρέπει οι Ιταλικές αρχές και το Βατικανό να τους βρουν και να τους πατήσουν κάτω σα φίδια στο κεφάλι;