Δίδυμες προσευχές για τα παιδιά που τα χτύπησε η μοτοσικλέτα...

Δίδυμες προσευχές για τα παιδιά που τα χτύπησε η μοτοσικλέτα...

Ο 22χρονος οδηγός με την μοτοσικλέτα, τρέχει ιλιγγιωδώς, δε σταματά στο κόκκινο φανάρι, ούτε στο κόκκινο στην άσφαλτο απ'το αίμα δυο δίδυμων παιδιών, που κρατώντας τη μάνα τους σφιχτά περνούσαν το δρόμο. Η κακιά στιγμή, η απροσεξία, η ανοησία, η εγκληματική ταχύτητα και αυτοπεποίθηση οδηγική.

Η μοτοσικλέτα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της. Τρία σώματα στο δρόμο. Ο οδηγός μετά από λίγο παραδίνεται στην αστυνομία και τα δυο τρυφερά πλάσματα στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το ένα από τα δύο παιδιά διασωληνώθηκε αμέσως και βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Το αδελφάκι του νοσηλεύεται επίσης σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η μητέρα των δύο παιδιών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της κρίνεται ως πολύ σοβαρή.

Πρωί Πέμπτης και η τραγωδία έψαχνε τα θύματα της στα φανάρια της Ευελπίδων, μαρσάροντας. Πόσο θλιβερό, πόσο τραγικό, πόσο αποτρόπαιο δυστύχημα. Και καμία παρηγοριά δεν βρίσκεται. Μόνο προσευχή για τη μάνα, τους δυο αγγέλους της. Και κατανόηση –μικρή- για τον οδηγό που μόλις συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, θα βυθιστεί σε αιωνία οδύνη, σε μια κόλαση ενοχών που δεν περνούν ποτέ.

Προσευχή λοιπόν, η καλύτερα προσευχές... για όλους τους...