Jojo Tsai: Το μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία της στο Instagram

Jojo Tsai: Το μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία της στο Instagram

Συνέβη στ' αλήθεια ή πρόκειται για διεστραμμένο αστείο;

Η είδηση που σαρώνει στα κινεζικά και αμερικανικά site αφορά την αυτοκτονία μιας κοπέλας πολύ δημοφιλούς στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Η κοπέλα, ονόματι Jojo Tsai, από τη Σανγκάη είχε πρόσφατα χωρίσει από τον φίλο της με τον οποίο δήλωνε τρελά ευτυχισμένη.

Η πανέμορφη κοπέλα, εδώ και καιρό ανέβαζε καταθλιπτικές φωτογραφίες και σκοτεινά, απελπισμένα μηνύματα στα οποία κανείς δεν είχε δώσει σημασία. Συνεχώς περνούσε το μήνυμα πως η ζωή της δεν έχει νόημα. Μέρα με τη μέρα το κορίτσι ανέβαζε φωτογραφίες της που έδειχναν την κακή της κατάσταση συνοδευόμενες από ατάκες τύπου:

"Ο μόνος τρόπος να ξεχάσω είναι να πεθάνω". Λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε σωτογραφία με τα πράγματα που της θύμιζαν τη σχέση της πάνω στο κρεβάτι της. Ύστερα ανέβασε μια φωτογραφία που τους έχει βάλει φωτιά. Ακολούθησε το φλεγόμενο κρεβάτι της. Τελευταία της φωτογραφία είναι τα πόδια της στο σκοτάδι, ανεβασμένα στο παράθυρο του πολυόροφου κτιρίου όπου και διέμενε. Χαμός από σχόλια φίλων και followers στο instagram της που επιβεβαιώνουν πως η κοπέλα αυτοκτόνησε ενώ οι αρχές δεν έχουν απαντήσει στο αν το κορίτσι έδωσε τέλος στη ζωή του ή όχι. Σε ένα site διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει μια νεκρή κοπέλα από πτώση, κάτω από κτίριο που ταιριάζει με αυτό της αυτοκτονίας.

Διαβάστε ακόμη:

16χρονη μαζορέτα έφυγε από τη ζωή. Όλα ξεκίνησαν με μια δύσπνοια

Ξύρισαν τα μαλλιά τους για να υποστηρίξουν τη φίλη τους που διαγνώστηκε με καρκίνο