iPad 2 Vs Blackberry PlayBook: Μάχη σώμα με σώμα μπροστά στα μάτια σας

iPad 2 Vs Blackberry PlayBook: Μάχη σώμα με σώμα μπροστά στα μάτια σας

Οι δύο ταμπλέτες μπαίνουν στο ρινγκ και επιδεικνύουν τις δυνάμεις τους, αν και ο πρωταθλητής βαρέων βαρών iPad 2 δεν μπορεί να ηττηθεί εύκολα.

Το iPad έφερε τα πάνω κάτω με την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά το 2010, δημιουργώντας νέες ορδές φανατικών ανά τον κόσμο και βάζοντας αυτόματα τις υπόλοιπες εταιρείες σε έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου για το ποια θα καταφέρει να βγάλει μια αντίστοιχη ταμπλέτα που θα ξεπερνά σε design, τεχνολογία και εφαρμογές το δημιούργημα της Apple. Επειδή όμως κανείς δεν τα βάζει με τον Steve Jobs, η Apple μετά από λίγο καιρό έκανε την κίνηση ματ κυκλοφορώντας το iPad 2 και αφήνοντας τους ανταγωνιστές να βλέπουν μόνο σύννεφα σκόνης μπροστά τους. Βέβαια το iPad 2 δεν είχε να προσφέρει και πολλά περισσότερα σε σχέση με το πρώτο και οι κριτικές που δέχτηκε ήταν μάλλον χλιαρές, αυτό όμως δεν ήταν από μόνο του αρκετό ώστε να του στερήσει τη πρώτη θέση.

Παρ' όλα αυτά, η εταιρεία RIM, γνωστότερη για την κατασκευή και κυκλοφορία του διάσημου smartphone Blackberry, αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να δημιουργήσει κι αυτή τη δική της ταμπλέτα. Το νέο παιδί της RIM λοιπόν είδε πριν λίγες μέρες το φως στα ράφια των καταστημάτων, ονομάζεται Blackberry PlayBook και στοχεύει στο να κλέψει τη πρωτιά από το iPad 2, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής. Οι πρώτες κριτικές του PlayBook είναι αρκετά άσχημες δεδομένων των ελλείψεων που παρουσιάζει, η εταιρεία όμως έχει δεσμευτεί στο να διορθώσει ότι χρειάζεται διόρθωση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Μέχρι τότε, εσείς μπορείτε να πάρετε μια ιδέα σχετικά με τη νέα ταμπλέτα της αγοράς, μέσω του καλύτερου τρόπου παρουσίασης για τον επίδοξο αγοραστή και χρήστη: μια λεπτομερή σύγκρισή του με τον βασιλιά του είδους, το iPad 2. Παρακολουθήστε το αναλυτικό βίντεο που ακολουθεί , βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα και καλές αγορές.