Το μέλλον του σιδερώματος, σήμερα!

Το μέλλον του σιδερώματος, σήμερα!

Τα αγαπημένα μας ρούχα είναι φτιαγμένα από υπέροχα, αλλά πολλές φορές ευαίσθητα υφάσματα... Μέχρι σήμερα φοβόμασταν να τα σιδερώσουμε, για να μην καταστραφούν οι ευαίσθητες ίνες τους. Όχι πια!


‘Ήρθε η νέα γενιά ατμοσίδερων από την Siemens, ειδικά σχεδιασμένη για να σιδερώνει άψογα όλα τα αγαπημένα μας ρούχα και ταυτόχρονα να τα προστατεύει.

new2


Τα έξυπνα ατμοσίδερα Siemens iQ700 και iQ500, έχουν ισχύ μέχρι και 3200 W, εκτοξεύοντας έως και 220 gr ατμού με κάθε γέμισμα, ενώ η δεξαμενή νερού χωράει έως και 400 ml. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σιδερώνουμε όσα ρούχα επιθυμούμε, χωρίς να ανησυχούμε για το νερό που τελειώνει. Επίσης, με την πρωτοποριακή πλάκα Titanium Glissée Plus είμαστε σίγουρες ότι τα ρούχα μας δεν θα κολλήσουν ποτέ πάνω στο σίδερο, αφού χάρη στα κανάλια ατμού για σιδέρωμα τριών φάσεων, ο ατμός κατανέμεται ομοιόμορφα και η πλάκα γλιστράει πάνω στο ύφασμα.


Τα νέα μοντέλα Siemens iQ700 και iQ500 ξεχωρίζουν γιατί είναι πανεύκολα στη χρήση τους, συνδυάζοντας μια σειρά νέων προηγμένων τεχνολογιών. Με την πρωτοποριακή παγκοσμίως καινοτόμα λειτουργία perfectSelect, επιλέγουμε το πρόγραμμα που θέλουμε με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ σιδερώνουμε. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να αφήσουμε κάτω το σίδερο για να περιστρέψουμε τον «παλιό» δακτύλιο και να αλλάξουμε πρόγραμμα-θερμοκρασία. Τι πιο απλό και εύκολο!


Μέχρι σήμερα, για να ισιώσει το λευκό λινό παντελόνι, το ψεκάζαμε με πολύ νερό. Τώρα, η ενσωματωμένη γεννήτρια ατμού steam Compressor του μοντέλου Siemens iQ700, επιτρέπει βαθύτερη εισχώρηση του ατμού στις ίνες των υφασμάτων και μας εγγυάται κορυφαίο σιδέρωμα με ελάχιστες κινήσεις. Με την τεχνολογία all Textile, η πλάκα του σίδερου Siemens έχει τέτοια θερμοκρασία και τέτοια ποσότητα ατμού που σιδερώνει ιδανικά όλα τα υφάσματα που επιτρέπεται να σιδερωθούν, χωρίς να χρειάζεται από εμάς, ειδική ταξινόμηση βάσει τύπου υφάσματος. Συνεπώς, μας λύνει τα χέρια και τελειώνουμε το σιδέρωμα πολύ πιο γρήγορα.

SE V 11 V52 iQ700 TSI803210 picture KF4 startstopcontrol ENG 090615


Μετά το σιδέρωμα, το mini black dress και όλα τα σκουρόχρωμα ρούχα μας, φαίνονται σαν καινούργια, αφού η μοναδική λειτουργία antiShine μας εξασφαλίζει τέλειο αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδες.


Και για να είμαστε πάντα ασφαλείς, η συσκευή απενεργοποιείται μόλις αφήσουμε τη χειρολαβή, χάρη στην τεχνολογία Start Stop Control.

SE V 11 V41 TB60 TB603010 picture nKF perfectselect ENG 150615


Τα νέα πρωτοποριακά μοντέλα Siemens iQ700 και iQ500 γίνονται το νέο όπλο μας ενάντια σε κάθε ενοχλητική ζάρα. Το design και οι εκπληκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων – μεταλλικό, μαύρο και azure bleu – θα εντυπωσιάσουν.