Το Whatsapp έχει πλέον αντιδράσεις στα μηνύματα και έτσι θα τις δοκιμάσεις

Το Whatsapp έχει πλέον αντιδράσεις στα μηνύματα και έτσι θα τις δοκιμάσεις

Αυτή η προσθήκη μας επιτρέπει να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας στο διάβασμα ενός μεμονωμένου μηνύματος.

Με ανυπομονησία περίμεναν οι χρήστες του WhatsApp τις αντιδράσεις σε μηνύματα της πλατφόρμας μέσω emojis. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό αρχικά θα περιορίζεται σε έξι emojis (τα οποία ωστόσο απεικονίζουν τις βασικότερες αντιδράσεις) ωστόσο όπως είχε πρόσφατα δηλώσει ο υπεύθυνος του WhatsApp, Will Cathcart, ωστόσο μελλοντικά θα υποστηρίζονται όλα τα emojis και χρωματικοί τόνοι δέρματος.

Η εταιρεία γνωστοποίησε πως θα επιτρέπεται η αποστολή μεγαλύτερων αρχείων, με μέγιστο μέγεθος τα 2GB όταν το όριο προηγουμένως ήταν μόλις 100MB. Οι δημοφιλέστερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Facebook Messenger, το Instagram κ.ά, διαθέτουν όλες αντιδράσεις μηνυμάτων. Από τις 5 Μαΐου 2022 η νέα version της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν με αντιδράσεις σε μηνύματα που λαμβάνουν.

markzuckenberg.jpg

Πώς θα σβήσεις προσωρινά τον λογαριασμό σου στο Instagram

Πώς θα αντιδράσεις σε ένα μήνυμα στο Whatsapp

Οι μακροχρόνιοι χρήστες άλλων υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων Meta, ή σχεδόν οποιασδήποτε άλλης μεγάλης πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων, θα βρουν τις αντιδράσεις των μηνυμάτων πολύ εύκολα.

Ανοίξε τη συνομιλία όπου βρίσκεται το μήνυμα στο οποίο θέλεις να απαντήσεις.
Πάτησε παρατεταμένα το μήνυμα που έλαβες και θέλεις να αντιδράσεις.
Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με 6 emoji που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αντιδράσεις.

Επίλεξε ένα από τα 6 emoji στο αναδυόμενο παράθυρο για να το χρησιμοποιήσεις ως αντίδραση. Η αντίδραση του μηνύματός σου θα εμφανιστεί κάτω από το μήνυμα που επίλεξες προηγουμένως.

Πηγή κεντρικής: pexels.com