Πώς θα σβήσεις προσωρινά τον λογαριασμό σου στο Instagram

Πώς θα σβήσεις προσωρινά τον λογαριασμό σου στο Instagram

Μπορεί αργότερα να το μετανιώσεις γι'αυτό η δημοφιλής πλατφόρμα σου δίνει την ευκαιρία να απέχεις για όσο εσύ επιθυμείς.

To Instagram έχει εισβάλει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια και είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούμε περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Το δημοφιλές app σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσεις ένα σύντομο διάλειμμα, κάνοντας προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού σου.

Αυτό που οφείλεις να γνωρίζεις είναι πως με την απενεργοποίηση του Instagram λογαριασμού σου, οι φωτογραφίες, τα stories, τα μηνύματα, τα σχόλια, τα likes, κλπ, κρύβονται μέχρι να ενεργοποιηθεί ξανά ο λογαριασμός και δεν διαγράφονται.

Κάθε λογαριασμός μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο μια φορά ανά 7 ημέρες και όχι περισσότερο. Για την επανενεργοποίηση του απαιτείται να περάσουν κάποιες ώρες μετά την απενεργοποίηση. Υπάρχει και μόνιμη διαγραφή του Instagram λογαριασμού, η οποία διαφέρει από την απενεργοποίηση καθώς είναι οριστική και όχι προσωρινή.

social5

4 τρόποι για να αποτοξινωθείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πώς θα σβήσεις προσωρινά τον λογαριασμό σου στο Instagram

via GIPHY

Η διαδικασία απενεργοποίησης πραγματοποιείται εκτός εφαρμογής, οπότε μπορείς να την ακολουθήσετε είτε σε κινητή συσκευή είτε σε υπολογιστή. Πάτησε τον σύνδεσμο για να μεταβείς στο Instagram. Στο σημείο αυτό, αν δεν είστε συνδεδεμένη στο Instagram θα σου ζητηθεί να συνδεθείς προτού προχωρήσεις.

Επίλεξε έναν από τους λόγους για τους οποίους προχωράς σε απενεργοποίηση. Στη συνέχεια πληκτρολόγησε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σου. Πάτησε στο κάτω μέρος την επιλογή «Προσωρινή απενεργοποίηση λογαριασμού». Ένα popup πλαίσιο θα εμφανιστεί για να σε ρωτήσει αν είσαι σίγουρη για την επιλογή σου. Πάτησε «Ναι». Αν όλα πήγαν καλά, τότε αυτόματα θα αποσυνδεθείς και ο λογαριασμός σου θα έχει απενεργοποιηθεί με επιτυχία.

Πηγή κεντρικής: pexels.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: